Met deze gadget wordt jouw wintersport nog beter!

Travel

Het wintersportseizoen is daar! En je kan vast niet wachten om die piste weer eens op te gaan. Daarvoor hebben wij een geniaal accessoire gevonden die jou naar nieuwe hoogte gaat tillen. De Wingjump!

Wingjump for it

Aan jouw ski skills valt natuurlijk niet te twijfelen, maar een extra boost kunnen ze natuurlijk altijd gebruiken. Deze boost komt in de vorm van een nieuwe dimensie. Een dimensie waarmee het lijkt of je echt even in de lucht zweeft. Je maakt met deze gadget die perfecte bochtjes en krijgt betere controle over je snelheid. Hierdoor is het niet alleen geniaal, maar ook nog eens extra veilig. Het verschil tussen versnellen en afremmen zit hem in de positie van je armen. Daarnaast is het heel makkelijk aan te trekken, omdat het op een jas lijkt.

Er zijn drie verschillende vleugels mogelijk. De vleugels zijn gebaseerd op jouw niveauĀ en waar je beter in wil worden. De meest simpele is de Wingjump ACTIV, gemaakt voor de beginners of zij die een betere balans op de latten willen. Ten tweede kun je kiezen voor Wingjump ACTIV’AIR. Deze is gemaakt als je al langer op de piste staat. Het beloofd langere sprongen en een zachtere landing. Daarnaast heb je betere controle over je snelheid. En tot slot de ACTIV’CURVE. Gemaakt voor de waaghals, de pro, de sneeuwman, de lattenkoning. Het is de meest gestroomlijnde van de drie, waardoor je een gegarandeerde adrenaline kick krijgt zodra je de lucht in vliegt. Dan maar hopen dat je ook weer land. Op naar de bergen en daar voorbij!

tags:
Total
1
Share