De nieuwe RB15 van Max Verstappen

Het wachten is over! Eerder vingen we verschillende glimpen op van de nieuwe auto van Max met speciale kleuren. Maar nu kunnen we zien hoe de nieuwe RB15 van Max Verstappen er echt uit gaat zien. Komend seizoen gaan we hem dus aanschouwen in deze nieuwe bolide.

De nieuwe RB15 van Max Verstappen

Kleurstijlen

Red Bull geeft al sinds 2005 een speciale eenmalige kleurstelling aan de Oostenrijkse bolide. In deze eenmalige kleurstellingen wordt gereden tijdens de eerste oefeningen van het nieuwe seizoen. Dit jaar was dat een zwart met rode camo kleur. Nadat de wereld daar van heeft kunnen smullen, maken ze net voor de testdagen de echte kleurstelling bekend. Ook dit jaar zijn het weer de vertrouwde matte kleuren van Red Bull die we al jaren kennen.

Testdagen

De testdagen zullen morgen gaan beginnen in Barcelona. Onze eigen Max Verstappen gaan we op dinsdag voor de eerste keer achter het stuur zien. Woensdag zal het de beurt zijn aan Pierre Gastly. Later deze week gaan we dit schema weer terug zien op de donderdag en vrijdag. De testdagen zijn cruciaal voor teams. Hier hebben ze de mogelijkheid om samen met de driver te tunen en te kijken wat er precies met de auto mogelijk is. Bij Red Bull zijn ze in ieder geval optimistisch! Hoe goed de RB15 van Max Verstappen daadwerkelijk is, gaan we deze week zien.