Dit hotel in Dubai legt de zakenreiziger volledig in de watten

Travel

Je hebt toevallig even een meeting staan in Dubai. Wat een straf! Waar je dan het beste kunt verblijven, is in het Form Hotel. Het is speciaal gericht op de alleen-reizigers die toch wel van wat luxe en wellness kunnen genieten. Even een retourtje Dubai doet een mens altijd wel goed.

Luxe en wellness voor de reizigers

Het opvallende Form Hotel van Architecture Studio, herbergt 135 kamers over vijftien verdiepingen. Het indrukwekkende nieuwe boetiekhotel in Dubai, is ontworpen voor vooruitstrevende zakenreizigers en vakantiegangers.

Het Form Hotel ligt in het ontluikende cultuurdorp Al Jadaf en in de buurt van het Dubai Design District, de internationale luchthaven en het Wordt Trade Centre. Het hotel staat schril in contrast met een aantal van de traditionele weelderige hotels in Dubai. Het gebouw is een strakke, witte façade waarbij de ramen even hoog zijn als de kamers. Het vijftien verdiepingen tellende hotel wordt geleid door eens sterk design dat het hele gebouw doordringt. Het interieur heeft namelijk een zeer eigentijds design. Naast de op maat gemaakte meubels worden de kamers gevuld met met kunst en fotografie.

Elke reiziger is anders en heeft andere behoeftes, waardoor de ruimtes en kamers hier ook op zijn aangepast. Het is iconisch en biedt individuele hotelervaringen die de passie van een onafhankelijke hotelier weerspiegelen.

Het hotel presenteert een wellness gedreven concept. Het meest prominent aanwezig zijn toch wel de drie eet- en drinkgelegenheden, die allemaal gezonde menu’s bieden die bestaan uit duurzaam geproduceerde ingrediënten. Op het dak kan je het zwembad vinden waarbij een prachtig uitzicht op de naburige Al Jadag scheepswerven niet te missen is.

Foto’s: Form Hotel

Menu
Total
1
Share