Deze 3 soorten strandschoenen moet je hebben voor komende zomer

Al eerder vertelde we je dat witte sneakers hét helemaal zijn deze zomer. Zeer geschikt voor een alledaagse outfit. Maar voor een dagje naar het strand kies je waarschijnlijk toch een iets makkelijkere zomerse schoen. Natuurlijk trekt elke vent het liefst bij 25+ zijn slippers uit de kast. Niks mis mee, maar het kan stijlvoller. Met onderstaande modellen maak jij deze zomer sowieso ‘de blits’. En ‘blits’, dat moeten we hebben!

De strandschoenen voor deze zomer

boot schoen - vk.comBootschoenen

Bootschoenen, hoe fout soms ook, blijven komen en gaan. Vorige twee zomers waren ze overal. Ook in de zomer van 2015 kom je er prima mee weg. Ga voor een goed paar authentieke bootschoenen waarbij de middenvoet open is. Tip: Deze schoenen draag je ten alle tijden zonder sokken.

Espadrilles

 

Dan hebben we ook nog de Espadrilles. Weet je wel, die schoen gemaakt van canvas of katoen en een zool gemaakt van touw. Dit is een slip-on schoen die deze zomer erg goed en hip is voor een dagje strand. Denk aan Tom’s of Riviera’s.

Slip-ons

Deze zomer moet je in je garderobe echt plaats gaan maken voor de slip-ons ook wel ‘instapper’ genoemd. Wat is er prettiger dan op een mooie zomerse dag zo je schoenen aan te trekken? Geen sokken, geen veters en keiharde stinkvoeten! Het grootste voordeel aan deze schoen is dan ook erg vanzelfsprekend, de slip-on schiet je zo aan of uit. Ideaal voor een strand dagje dus. Je hebt ze in allerlei kleuren en printjes. Daarnaast kun je deze schoen ook casual onder een korte broek dragen. Een multi-functioneel item dus!