De langverwachte Nike Air Max 1 Animal Pack 3.0 is gedropt

CREDITS: Atmos

Twaalf jaar geleden werd de Nike Air Maix 1 ‘Animal Pack’ 1.0 gelanceerd. Het was de eerste samenwerking met het Japanse streetwear en sneaker merk atmos. De creative director Hirofumi Kojima ontwierp een design waarbij op één schoen de print van een luipaard, tijger, zebra, giraf en paard tegelijk was te zien. De combinatie van een Air Max 95 en een Air Max 1 werd een wereldwijd succes. Vorig jaar werd het design opgevolgd door de ‘Animal Pack’ 2.0. Het witte pony haar van de release uit 2006 werd vervangen naar zwart haar. Inmiddels is het tijd voor de drop van Animal Pack 3.0. You gonna like these one! 

De langverwachte Nike Air Max 1 Animal Pack 3.0 is gedropt

Deze nieuwste collectie heeft niet één design, maar drie verschillende ontwerpen. Er is daarbij gekozen om niet het hele dierenrijk in ieder paar te stoppen, maar bij ieder paar te richten op één dier: een tijger, een luipaard en een giraf. Voor dit laatste dier is een geheel nieuwe print ontworpen. De creative director van atmos kreeg bij deze collectie hulp van kunstenaar Dave White. Deze Brit staat bekend om zijn schilderijen waar dieren op zijn afgebeeld. Mede door zijn wereldwijde tentoonstellingen sluit White perfect aan bij de Animal Pack 3.0.

Ieder design komt met een eigen kleurenpatroon. Zo is het design van de giraf gecombineerd met groene kleuren en en vind je in het ontwerp van de tijger blauwe kleuren terug. Tot slot wordt het ontwerp van de luipaard gecombineerd met oranje kleuren in de veters, de zool en de swoosh. Naast deze sneakers bevat de collectie ook nog bijpassende t-shirts, korte broeken, draagtassen en twee waterflessen.

Wie, wat, waar?

De sneakers zijn sinds 12 juli verkrijgbaar bij de winkel in de thuisbasis van het Japanse merk atmos. Aangezien een tocht naar naar Tokyo iets te veel van het goede is, kan je beter wachten tot de collectie online te koop is. De exacte datum is helaas nog niet bekend. Zodra dat wél het geval is zal je een paar kunnen bemachtigen voor omgerekend €207. De echte verzamelaar weet wat hem te doen staat!

Animal Pack 3.0

Animal Pack 3.0

Animal Pack 3.0

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…