Vaderdag: dit jaar maak je alle vaders en vaderfiguren blij met deze whisky

Op Vaderdag eren we onze vaders. Logisch, vandaar de naam. We hebben het over vaders van kleine en grote kinderen. Over voetbalvaders, maar ook over klusvaders. En we mogen de vaders met twee linkerhanden ook niet vergeten.

Alleen je kan het concept nog breder trekken. We missen namelijk iets. Iets wat we in al die jaren wél een naam hebben gegeven, maar te weinig aandacht aan hebben besteed. En dat iets zijn de vaderfiguren. De bonusvaders, de moeders die ook als vader fungeren en de grote broers die hun broertjes/zusjes opvoeden. Dit jaar proosten op iedereen die de rol als vader vertolkt.

Maak alle vaders én vaderfiguren blij met deze whisky

Dat doen we samen met het befaamde whiskymerk The Famous Grouse. Een mooie whisky staat op dit moment al in de top drie vaderdagcadeaus, maar daar mag nog wel een schepje bovenop gedaan worden. De vaders die de titel ‘vader’ niet gekregen hebben, maar wél hebben verdiend, kun je dit jaar blij maken met een fles whisky inclusief persoonlijke boodschap.

, Vaderdag: dit jaar maak je alle vaders en vaderfiguren blij met deze whisky

Je eigen label

Wij mannen vinden het soms lastig om ons gevoel onder woorden te brengen. Dat is niet erg. Als iets goed is, dan is het goed. Tóch wil je soms hem/haar het wel vertellen. Juist op Vaderdag. En het kan éigenlijk niet persoonlijker dan met een The Famous Grouse en een persoonlijke boodschap. Hier kun je jouw eigen label ontwerpen.

The Famous Grouse

“Op Vaderdag vieren we het vaderschap in Nederland. Daarbij mogen we vaderfiguren toch niet vergeten?” Voor Naomy Laan, Brand Manager The Famous Grouse, staat dat als een paal boven water. En terecht natuurlijk. Er zijn zo veel vaders die niet écht vader zijn. Dit jaar is het hun jaar. Bijvoorbeeld tweesterrenchef Soenil Bahadoer, die door zijn keukenchef Gijs werd verrast:

Smaakvol cadeau

The Famous Grouse vindt zijn oorsprong in een wijn- en whiskywinkel die al in 1800 werd opgericht in Perth, Schotland. Vandaag de dag is het nog steeds een zeer geliefde Schotse whisky. De zachte en rijke smaak heeft de whisky te danken aan de sherryvaten die worden gebruikt tijdens het rijpingsproces. De schotten maken namelijk meer gebruik van sherryvaten dan alle andere merken. Voor minder doen ze het niet.

Op je tong valt een moutige smaak en je voelt de combinatie van licht vanille, fruit en zachte kruiden. Precies wat jij en je vaderfiguur nodig hebben.

Dit is je kans om dit jaar furore te maken bij de man/vrouw die voor jou een vaderfiguur is. Pak ‘m.

Slapen in een whiskyvat

Het blijft niet alleen bij een goede fles whisky. De kans is namelijk aanwezig dat jouw vaderfiguur/maat/bestie/collega/baas mag overnachten in The Famous Grouse House. Dit tiny house, vormgegeven als een enorm whiskyvat, is dé plek om met elkaar te proosten op een bijzondere band. Het whiskyvat bevindt zich in een bosrijke omgeving en de ‘vaders’ zullen zichzelf in Schotland wanen.

Wat moet je fixen om te winnen? Tik een fles The Famous Grouse op de kop met een nekhanger. Op deze hanger vind je een unieke actiecode die je kan invullen op deze pagina. Dit is toch vet!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Famous Grouse.
LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…