Huur een pub en hotel met al je vrienden voor slechts €20 p.p.

CREDITS: The Poachers Arms

Stop met wat je aan het doen bent, zoek deze pub op en boek een verblijf voor jou en 29 vrienden. The Poachers Arms is een voormalige pub omgebouwd tot een buitenverblijf die je helemaal kan afhuren. Wachten op je biertje hoeft niet meer: de volledige bar staat tot jouw beschikking. En je mag het zelf tappen.

Buiten de drank om zijn er airhockey- en voebaltafels, verschillende spelconsoles, een overdekt bubbelbad en nog tal van andere pubs in de buurt. Als je die gaat halen tenminste….

The Poachers Arms – Een pub die jij en je maten kunnen huren

Het mooie van deze pub is dat je na een ‘aantal’ glazen bier recht je bed in kan duiken. Er zijn genoeg slaapkamers met ieder een eigen badkamer om 30 gasten in te laten vertoeven. Als je zoveel mensen bij elkaar weet te krijgen kost een verblijf omgerekend maar €20,- per persoon per nacht.

De biertjes kun je krijgen voor de kostprijs waar het verblijf de biertjes voor inkoopt. Toch liever een barvrouw die het voor je doet? Dan kost een biertje €2,40. We hebben wel eens gekkere prijzen voorbij zien komen.

The Poachers Arms, Huur een pub en hotel met al je vrienden voor slechts €20 p.p.
Foto: The Poachers Arms

Alleen maar drank dan?

Nee joh, het gaat veel verder dan dat. The Poachers Arms staat middenin het Peak District National Park wat bekend staat om haar ongerepte natuur. Overdag ga ik dus genieten van de buitenlucht en niet van een ‘kroeglucht.’ Er zijn in de buurt vele kastelen, indrukwekkende grotten en traditionele steden waar je goed kan vertoeven. Het Britse park staat bekend om haar eindeloze wandelingen die eindigen met een afzakkertje in de lokale pubs.

In het verblijf zelf staan allerlei mannelijke attributen om jezelf de hele dag te vermaken. Buiten de spellen voor mannen om kun je ook voor al je maten koken. Laat je vrienden jouw skills zien op de houtskool barbecue en laat ze eten aan dinertafel voor 30 man.

Gaan er kinderen mee op pad? Laat ze de hele dag spelen in de openlucht kinderspeelplaats. Ben je daar ook vanaf en gaat ‘Papa’ even de kroeg in. Zijn eigen kroeg op dat moment dan welteverstaan.

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…