Sjefietshe al Paso: next-level Zuid-Amerikaans fast food

Fast food kantelen… Is dat nog wel van deze tijd? Als je het goed wel… Een goedkoop frikandelletje scoren kan niet meer, een verse gemaakte visburger is een ander verhaal. En gelukkig hebben we nu het Amsterdamse Sjefietshe al Paso als snackwalhalla op niveau.

Zuid-Amerikaanse to-go snackbar verovert Amsterdam

Voor de kenners van de Amsterdamse keuken is Sjefietshe bekend terrein. Als destijds eerste cevicheria wist het de harten van menig Amsterdammer te veroveren. Het toenmalige pop-up restaurant wist haar gasten te voorzien van de verfijndste Zuid-Amerikaanse gerechten en drinks.

Het succes is geëvolueerd. Vanaf heden is er Sjefietshe al Paso, oftewel een snackbar met als focus op on-the-go, maar dan met dezelfde kwaliteit. Je kunt bij het snelle broertje van Sjefietshe nog steeds de kunsten ter plekke opeten hoor, alleen soms wil je ook ff snel iets afhalen. Ideaal: een verfijnde Zuid-Amerikaanse snackbar, beter wordt het niet.

Sjefietshe al Paso

Op de kaart staan diverse soorten visburgers,  de speciale hotdoctopus en tal van andere typische snacks kunnen worden omarmd. Deze gerechten top je af met verse frozen pina colada’s of een Caña. Om het plaatje compleet te maken komen er maandelijkse specials.

Dus: waarom nog een simpele burger wegbeuken als je vanaf nu ook culinair fastfood kan bemachtigen? Vanaf 17:00 op woensdag t/m zaterdag kun je terecht om in stijl van Zuid-Amerika te genieten.