Oranjekater: dit biertje gaat je Koningsdagdeceptie helemaal goedmaken!

Normaal kijken we er collectief naar uit: de verjaardag van onze Koning! Feesten tot je er bij neer valt, dansen, springen met je vrienden én biertjes in de zon. ☀️ Biertjes in de zon op Koningsdag, dat is lang geleden…

Dít jaar kan het gaan gebeuren! De vooruitzichten zien er goed uit. Qua weer dan… Want dansen en springen met vrienden zit er dit jaar helaas niet in. Dat worden tuin- en balkonbiertjes! Laat het dan in ieder geval lekkere biertjes zijn.

Oranjekater van Brouwerij Boegbeeld

Brouwerij Boegbeeld speelt hier mooi op in met een heerlijk zomers oranje witbiertje, genaamd Oranjekater! Oranje wit? Oh yess…

Witbier is al sinds jaren enorm populair om op een zonnige dag tot je te nemen, of het nou na een heftige sessie op de pistes is of aan het water met zand tussen je tenen. Maar op 27 april mag dit wat specialer: vandaar een oranje versie op de traditionele weizen!

Wat het witbiertje de oranje kleur en speciale smaak geeft, willen ze bij de brouwerij niet kwijt. “We hebben veel geëxperimenteerd, bijvoorbeeld met wortelextract, maar wat het uiteindelijk is geworden blijft natuurlijk geheim van de smid. Verder zit er mandarijn, korianderzaad en lekker veel hop in, voor een bittere smaak,” aldus Ivo Dierx, brein achter Oranjekater.

We hebben ‘m geproefd en hij is echt heel goed! Ondanks dat deze Koningsdag een domper gaat worden, gaat dit biertje de kater enigszins goedmaken. Wil je er nog muzikale ondersteuning bij? De mannen van Oranjekater doen een livestream tijdens Koningsdag met niemand minder dan Dimitri, Pablo Discobar Soundsystem, Milio, Dave Miller, Sindu & Miguel Cabral.

Bestel ‘m hier online met kortingscode ‘Oranjeliefde’ en ontvang 25% korting. Proost!

, Oranjekater: dit biertje gaat je Koningsdagdeceptie helemaal goedmaken!

, Oranjekater: dit biertje gaat je Koningsdagdeceptie helemaal goedmaken!