Spike van DI-RECT verrast vader met Johnnie Walker Black Label

Het feestseizoen is begonnen en daarmee hét uitgelezen moment om de mensen die je dierbaar zijn te bedanken. In samenwerking met Johnnie Walker gaan wij met drie bekende Nederlanders op pad om een speciaal persoon in hun leven te bedanken en het verhaal hierachter te horen.

Spike’s ‘The One Who…’ by Johnnie Walker

Toen we Spike vroegen wie hij wilde bedanken, aarzelde hij geen moment. De fles Johnnie Walker Black Label moest naar zijn vader gaan, waarmee hij al zijn hele leven een zeer sterke band heeft. We reden – natuurlijk in de Mustang – mee met Spike om zijn pa te gaan verrassen.

In het derde deel van deze mini-serie bezoeken we samen met Spike, bekend van DI-RECT zijn vader Frans op. Spike is namelijke onlangs zelf vader geworden van zijn dochtertje Lotus. Ze werd twee maanden te vroeg geboren, waardoor Spike vanaf dat moment alleen met haar en Bella bezig was. Het opknappen van zijn klassieke Mustang, wat hij samen met zijn pa als project had, kwam daardoor stil te liggen.

Vader Frans heeft een eigen garage en voorliefde voor old-timers (met name Engelse), en heeft ervoor gezorgd dat de Mustang helemaal up and running was toen Spike en zijn familie het ziekenhuis konden verlaten.

, Spike van DI-RECT verrast vader met Johnnie Walker Black Label

Keep walking

Er is niet altijd een specifieke gelegenheid nodig om een cadeau te geven: op een onverwacht moment krijgt de reden voor het geven misschien wel juist méér betekenis. Spike beseft zich maar al te goed hoe belangrijk zijn vader voor hem is, en altijd is geweest. “Toen mijn dochtertje Lotus te vroeg geboren werd, kwam alles acuut stil te liggen. In die twee maanden heeft hij de auto volledig afgebouwd en heb ik veel aan hem gehad. Maar los van die twee maanden staat hij heel m’n leven al voor me klaar en daar ben ik hem heel dankbaar voor, zegt Spike.

Keep Walking, noemen ze dat bij Johnnie Walker: kijk vooruit met optimisme. Hoe fijn is het om dan samen te proosten op zo’n mooie vriendschap?

, Spike van DI-RECT verrast vader met Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker Black Label

De Black Label van Johnnie Walker is een blend van ruim 40 Schotse whisky’s, allemaal 12 jaar of ouder. De Black Label is onmiskenbaar een Johnnie Walker en wordt gekenmerkt door een zachte, moutige turfsmaak.

Al met een hele speciale whisky voor een mooie prijs. Wil je nou zelf ook iemand bedanken? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om deze whisky cadeau te doen en samen het leven te vieren. Elke dag. Overal.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Johnnie Walker.