Rob Dekay bedankt tweelingbroer met Johnnie Walker Black Label

Het feestseizoen is begonnen en daarmee hét uitgelezen moment om de mensen die je dierbaar zijn te bedanken. In samenwerking met Johnnie Walker gaan wij met drie bekende Nederlanders op pad om een speciaal persoon in hun leven te bedanken en het verhaal hierachter te horen.

Rob Dekay’s ‘The One Who…’ by Johnnie Walker

In het eerste deel van deze mini-serie bezoeken we samen met Rob Dekay, bekend van o.a. Wie is de Mol? en de hit ‘Weg van Jou’, zijn tweelingbroer Wouter op. Ze zijn namelijk niet alleen broers, maar al 34 jaar beste maten. Wouter en Rob wonen hun leven lang al op steenworp afstand van elkaar en toen Rob de Mol was, was Wouter dan ook de enige persoon die hij in vertrouwen nam.

Ofwel: dit is voor Rob dé kans om Wouter eens te bedanken met een fles Johnnie Walker Black Label.

De heren nemen vaker podcasts op in het huis van Wouter, dus een cover up voor de verrassing was snel bedacht. Check hierboven beelden om te zien hoe de sympathieke Rob zijn broer verrast.

, Rob Dekay bedankt tweelingbroer met Johnnie Walker Black Label

De podcasts die de broertjes maken zijn overigens nog niet te beluisteren, want ze zien het vooral nog als een toffe manier om herinneringen mee op te slaan. Zo zijn andere familieleden en vrienden vaak te gast in de podcast. “Maar wie weet gaan we ook ooit wat opnemen voor het publiek om naar te luisteren,” zegt Wouter.

Keep walking

Er is niet altijd een specifieke gelegenheid nodig om een cadeau te geven: op een onverwacht moment krijgt de reden voor het geven misschien wel juist méér betekenis. De reden dat Rob voor Wouter koos, is omdat hij hem wil bedanken voor het bieden van tegenwicht waar hij zelf soms wat balans nodig heeft. Dit heeft Rob gaande gehouden, ook in lastigere tijden. Keep Walking, noemen ze dat bij Johnnie Walker: kijk vooruit met optimisme. Hoe fijn is het om dan samen het glas te heffen op zo’n bijzondere familieband én vriendschap?

Johnnie Walker Black Label

De Black Label van Johnnie Walker is een blend van ruim 40 Schotse whisky’s, allemaal 12 jaar of ouder. De Black Label is onmiskenbaar een Johnnie Walker en wordt gekenmerkt door een zachte, moutige turfsmaak.

Al met een hele speciale whisky voor een mooie prijs. Wil je nou zelf ook iemand bedanken? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om deze whisky cadeau te doen en samen het leven te vieren. Elke dag. Overal.

, Rob Dekay bedankt tweelingbroer met Johnnie Walker Black Label

, Rob Dekay bedankt tweelingbroer met Johnnie Walker Black Label

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Johnnie Walker.