Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series

Barbecueën, we krijgen er geen genoeg van. Zodra de blaadjes van de bomen vallen, gaan de barbecues massaal de schuur in en worden de parken een stuk leger. Laat staan als de vorst zijn intrede doet. En dat is jammer, want het liefste barbecueën we het hele jaar door. Gelukkig is daar de Campingaz Master 4 series die de barbecue naar een hoger niveau tilt. Met deze barbecue 2.0, kent het barbecueseizoen geen begin en eind meer, maar slinger je hem altijd aan.

Campingaz Master 4 series kip

Word de grillkoning met de Campingaz Master 4 series

Hartje winter schotel je jouw vrienden de lekkerste gerechten voor, mét de perfecte grillsmaak. Een smaak die je niet altijd verwacht in de winter. Maar dit seizoen houdt jou niet meer tegen en grill jij er lekker op weg met de Campingaz Master 4 series. Geen gehannes meer met firestarters, aanmaakblokjes en kolen, maar wel de perfecte smaak met veel gemak. De Campingaz Master 4 series kan je namelijk beter een outdoorkeuken noemen. Zorg voor voldoende gas, de lekkerste recepten en wie weet neem je in jouw volgende huis helemaal geen binnen keuken meer.

Campingaz Master 4 series header

Gemak dient de mens

Zomaar even de barbecue aanslingeren is geen enkel probleem meer met de Campingaz Master 4 series. Deze outdoorkeuken zorgt voor maximaal kookgemak en minimale inspanning. Zo kan je met de vooruitstrevende technologieën de meest perfecte smaken creëren. Dankzij het Searing Boost Station geeft de barbecue intense hitte die jouw steak in no-time dichtschroeit én de mooiste grillstrepen achterlaat. Daarna laat je hem lekker op temperatuur komen en heb je in een handomdraai de perfecte steak. Dankzij de Even Temp-technologie heeft 90% van het grilloppervlak van de barbecue een temperatuur die kan oplopen tot boven de 250°C. Deze temperatuur wordt aanbevolen voor de perfecte grillresultaten. Uiteraard kan je er ook voor kiezen op een warme en een koude kant te maken, om zo indirect te verwarmen.

Campingaz Master 4 series pizza

Meer dan een grill

De Campingaz Master 4 series is niet zomaar een barbecue, maar kan je hem echt zien als een volwaardige buitenkeuken. Het gaspitje is perfect om naast de barbecue nog even iets te koken of bakken. Geen zin om te grillen, vervang dan het culinary modular system. Zo kan je er een paella-pan, pizzasteen, wok of zelfs een rotisserie gebruiken. Even snel je groentes grillen om er vervolgens een heerlijke paella van te maken, is nu super easy. Of wat dacht je van een lekkere zalm, met wat gebakken zoete aardappelen en vers gegrilde groentes. En zelfs jouw grootste barbecue nachtmerrie wordt ontnomen met de Campingaz Master 4 series. Je kan deze barbecue dus ook super makkelijk schoonmaken. Het vet en vuil is zo af te doen en de meeste onderdelen kunnen zo in de vaatwasser.

Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series

Keukenwaardig

Helaas staat de vaatwasser wel binnen, maar met deze Campingaz Master 4 series zal je een stuk vaker je barbecue gebruiken. Overigens staat het moderne design van deze barbecue ook als een prachtig plaatje in de tuin. Zie jij jezelf al als echte grillmeister, koop hem dan meteen ongeacht het seizoen. En wie weet barbecue jij ook het hele jaar door. Voor een ruime € 1.000 steel jij binnenkort ook de show voor jouw vrienden.

Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4 series pizza roller Campingaz Master 4 series barbecueën Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4 series zalm Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4 series thermometer Campingaz Master 4, Het barbecueseizoen krijgt geen einde met de Campingaz Master 4 series Campingaz Master 4 series