Deze klassieke G&T van bar-kwaliteit drink je gewoon uit blik

CREDITS: Bobbysdrygin

De zomer komt er weer aan. Normaal gesproken tik je dan een koud drankje naar achter tot in de late uurtjes. Anno 2021 is het nét even anders. Maat goed, we blijven denken in oplossingen. Het is tijd om je koelbox met picknick essentials uit je hoge hoed te toveren. En wat mag daarin écht niet ontbreken? Een klassieke cocktail. In blik.

Tja, we hebben het echt benoemd. Je favo cocktail drink je deze zomer gewoon uit een blikje. Bobby’s Schiedam Dry Gin heeft namelijk twee brute cocktailvarianten gelanceerd. Gewoon omdat de G&T een ongekend lekkere cocktail blijft. De ready to drink cocktails zijn een funky twist op de klassieker van Bobby’s Gin. Ideaal voor je bbq op het strand of in het park.

Ready to drink cocktail met een funky twist

De twee machtige cocktails zijn niet de standaard mixjes. Nee, daar doet het Nederlandse merk niet aan. Ze willen de ware bar-kwaliteit evenaren in de cocktails. Zo zijn de cocktails aangevuld met een zelfgemaakte mixer en is er rekening gehouden met de garnering. De gin tonics tonen de perfecte combinatie van sinaasappel en kruidnagel. Bovendien hebben ze hun krachten gebundeld met Pinkyrose om de ultieme Pink Lemonade cocktail te creëren. Daar wordt je vriendin ook blij van.

cocktail
Foto: Bobbysdrygin

Eigen natuurlijke tonic

”Eén ding stond als een paal boven water: het moest het beste van het beste worden”, aldus Ad van der Lee, master distilleer van Bobby’s. Dus dat belooft veel goeds. Het merk heeft alles op alles gezet om de cocktails tot perfectie te maken. Dit hebben ze gedaan door hun eigen natuurlijke tonic te ontwikkelen. Alleen op deze manier matchen de cocktails met de echte bar-kwaliteit.

Waar kan je deze cocktails scoren?

Je kan de blikjes herkennen aan het Indonesische Ikat-patroon. Alle producten van het merk hebben dit iconische patroon. Zowel de Bobby’s Gin & Tonic en Bobby’s Gin & Pink Lemonade bevatten 9% alcohol en hebben een inhoud van 250 ml. Ben je benieuwd waar je deze gruwelijke cocktails kan scoren? Gewoon in het schap bij je supermarkt voor maar €2,99. Dat is zeker het proberen waard. Misschien een leuk idee voor Koningsdag?

cocktail
Foto: Bobbysdrygin
LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…