Thuiswerk-droombaan: een jaar lang gratis eten bestellen

CREDITS: Jon Tyson | Unsplash

Goed nieuws voor alle luie food-liefhebbers onder ons. Deliveroo is op zoek naar foodreviewers om een jaar lang gratis eten te testen. En dat komt heel goed uit, want we kunnen toch nog niet uiteten. Dus waarom zouden we onszelf niet troosten door de lekkerste gerechten thuis te laten bezorgen? Perfect voor je date night als je bagger bent in de keuken. Of als je met je met je beste maat Ferry gaat kijken. Het kan allemaal. Pizza, sushi, Indonesisch, Mexicaans en de lijst gaat zo eindeloos door.

Deliveroo heeft dé ultieme droombaan

Gratis eten testen is een natte droom voor veel van ons. Deliveroo noemt het ook wel een ‘rooviewer‘: iemand die voor het bedrijf verschillende restaurants wil testen en daar een review over schrijft. Iedereen heeft wel die vriendin, broer, zus, collega of kennis die het altijd over eten heeft. Als je het over een sappige burger hebt, beginnen de ogen spontaan te glinsteren. Deze beste mensen weten niet anders. En voor deze ultieme foodlovers kan hun droom werkelijkheid worden.

Deliveroo
Foto: Bigstock

Dus wat moet je doen om deze droombaan binnen te harken?

Dit gruwelijke aanbod laat ons watertanden. Gratis de lekkerste gerechten testen en daar betaald voor krijgen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dus wat is de catch? Die is er eigenlijk niet. Het enige dat je moet doen is verschillende soorten eten testen. Dus je kan niet alleen pizza’s bestellen, maar je moet echt alle soorten keukens kunnen testen.

De droom spat dus uiteen voor de vegetariërs of veganisten onder ons. Bovendien moet je ook op een leuke manier je culinaire verhaal kunnen doen a lá Gordon Ramsey. En als laatste moet je Instagramaccount openbaar zijn. Oh, dat is een piece of cake. Nu nog maar hopen dat je gekozen wordt. Hier kan je je aanmelden. May the best man win. 

Deliveroo-2
Foto: Helloimnik
LEES OOK
Campari Spritz: La Dolce Vita in een glas
Sommige drankjes dragen een onzichtbaar label. Wanneer er drie weissbier, twee blondjes en een dubbel worden besteld sta je eigenlijk al schaakmat. Eigenlijk had jij gewoon zin…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…