Goals: een culinaire vodka tour door Amsterdam met je maten

CREDITS: Chris F | Pexels

Wat is dé ideale activiteit om het op een zuipen te zetten? Precies, een kroegentocht. Een mooie wandeling met je vrienden waar dronken worden het doel is. Wat wil je nog meer? Hmm… Misschien een bloedmooie chick aan de haak slaan? Dat is weer een ander verhaal en dat moet je toch echt zelf fixen. Wij kunnen je wel helpen om weer de ultieme pubcrawl experience te ervaren. Maar dan net iets anders. En met heel veel vodka.

Vodka, vodka en nog meer vodka

We hebben de perfecte activiteit gevonden voor alle liefhebbers van cocktails met vodka. Een culinaire vodka tour door hartje Amsterdam. In de weekenden van 30 april en 7 mei kun je genieten van de gruwelijkste cocktails en hapjes. De tour is het perfecte excuus om met je vrienden overdag dronken te worden. Volledig in het teken van de Belvedere Vodka.

vodka
Foto: Bigstock

De route

De wandeling is vier kilometer en je hebt twee uur om ‘m te lopen. Dus tijd genoeg. Je kan het hele weekend de route lopen. Dus no worries als je al een dag plannen hebt staan. Tijdens de vodka tour zal je bij verschillende barretjes cocktails en hapjes krijgen op een culinair niveau. Dus als je meer een liefhebber bent van Nederlandse bittergarnituur, biertjes en shotjes kun je ‘m beter laten lopen.

De route start bij het Argentijnse restaurant Salmuera, daarna loop je door naar de Amerikaanse bar Super Lyan, dan restaurant Satchmo, Freddy’s bar en Flying Dutchmen Cocktails. De tour eindigt bij Asian Streetfood-restaurant Bo Nam.

Waar kan je tickets kopen?

Heb je zin in deze culinair vodka tour? Dan kan je hier de tickets kopen. De tickets zijn €59,- per persoon en gelden voor een tijdslot van twee uur. Je krijgt in totaal zes cocktails met vijf bijpassende culinaire hapjes. Dus app je vrienden om ein-de-lijk weer een dagje te daydrinken. Als je het ons vraagt is dit de beste activiteit die er is.

vodka, Goals: een culinaire vodka tour door Amsterdam met je maten