De Weber SmokeFire Stealth 2022 maakt van iedereen een grillmaster

Vraag aan een willekeurige man op straat waar hij blij van wordt, en hij benoemt gegarandeerd barbecueën. Een barbecue is bij het uitstek hét product en dé plek waar mannen zich van de jongens onderscheiden. Hier wordt bepaald of de zomer – én alle andere seizoenen, eigenlijk – geslaagd is. Of juist niet…

Stap 1 is dan natuurlijk een goede basis. Een basis in de vorm van de barbecue zelf. Goed vlees vraagt namelijk om een nóg betere bbq. En niet alleen goed vlees trouwens, want tegenwoordig kan je alles klaarmaken op gloeiende viervoeters.

Zeker als jouw barbecue de Weber SmokeFire Stealth 2022 is. Dit is namelijk hoe een pelletbarbecue bedoeld is. Qua design, want de zwarte look geeft al een signaal af, maar vooral ook qua specs. Maak kennis met de crème de la crème van barbecueën op niveau.

Weber SmokeFire Stealth 2022

Jong, oud, ervaren of niet. Iedereen met een liefde voor eten kan aan de slag met deze alleskunner. De Weber SmokeFire Stealth 2022 is namelijk een designbarbecue die de categorie ‘all-round’ een nieuwe betekenis geeft. Gevorderden kunnen aan de slag om gerechten een bijzondere houtgestookte smaak geven, beginners kunnen laten zien dat ze hamburgers zonder slag of stoot kunnen serveren.

Oké, oké, deze barbecue geeft all-round dus een nieuwe betekenis. Hoe dan precies? Dat gaan we je vertellen…

En pssttt: je kan deze topbarbecue gewoon winnen! In dit artikel vind je nog een Insta-post waarin je kan zien wat je moet doen..
, De Weber SmokeFire Stealth 2022 maakt van iedereen een grillmaster
Foto: Weber

All-round it is

Nou, allereerst is het temperatuurbereik impressive: van 95 °C tot 315 °C. Hierdoor kun je op veel verschillende manieren je grote, mooie stukken bereiden. Zeker als je bedenkt dat je op twee verschillende niveaus kan werken.

Daarnaast is het Weber Crafted Gourmet BBQ-systeem een belangrijke speler in team All-Round. Met dit systeem kun je namelijk op allerlei verschillende manieren je gasten blij maken. Braden, stomen en zelfs roerbakken: niets is te gek. Dit kan je tot in de late zwoele zomeruurtjes doen, want ook als het donker is, heb je goed zicht op je gerechten. Dat komt door de geniale ingebouwde grillverlichting die jouw grillrooster verlicht tijdens je barbecuesessies.

Dit wil je

Dit alles, én de looks, heeft ervoor gezorgd dat deze barbecue een Red Dot Design Award in ontvangst mocht nemen. Dit deed Weber in de categorie Product Design, dankzij het innovatieve en kwalitatief zeer hoogstaande ontwerp.

Alles-in-een, dus. Weber heeft twee versies op de barbecuemarkt gebracht: de EPX4 en de EPX6. Het verschil? De grootte. Met de EPX4 in huis krijg je 4270 cm2 aan grilloppervlak, met de EPX6 kun je nóg meer bereiden: 6370 cm2 aan grilloppervlak.  De EPX4 gaat over de toonbank voor €1899,- en de EPX6 voor €2199,-.

Goed, je kwam ook voor de winactie. Hieronder is-ie dan. Je kan de brute EPX6 t.w.v. €2199,- winnen, plus een Smeg koffiezetaparaat

Je hoeft maar twee dingetjes te doen – en dat doe je via de Insta-post hieronder: 

  • Zorg ervoor dat je jouw gegevens achterlaat via de link in bio.
  • Laat in de comments weten met wie jij een perfect bakje koffie wil drinken tijdens een heerlijke barbecue-avond!

Wat heeft-ie nog meer?

In het kader van je eetbare kunstwerken checken: ook de Weber SmokeFire Stealth 2022 heeft Weber Connect-technologie. Daarmee ga jij ervoor zorgen dat je áltijd perfect gegrild of gerookt eten serveert. Je ontvangt real-time temperatuurmeldingen en herinneringen. Ja, we vertrouwen op je kookskills, maar: vertrouwen is goed, controleren is beter. Dat hebben we een ‘wijs’ man met veel vakantieparken ooit horen zeggen.

De barbecue heeft alles in huis om onbezorgd aan de gang te gaan. Met als hoofdingrediënt: de porselein-emaille constructie. Dit zorgt ervoor dat warmte, zelfs bij lagere temperaturen, vastgehouden wordt, en helpt roest en barsten te voorkomen. Daarnaast heeft de Weber SmokeFire Stealth 2022 een vetopvangsysteem, een roestvrijstalen werkoppervlak, een reservoir van 10 kg en vergrendelbare wielen.

Daardoor kunnen we nog een keer beamen: alles-in-een, dus.

Foto’s: Baker & Evans

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Weber.