Bierproeven als een pro doe je zo

We zijn fan van het concept ‘bierpakket’. Je kan er iemand blij mee maken, inclusief jezelf, en het is een kans op nieuwe bieren ontdekken.

Helaas wordt tijdens het samenstellen van die bierpakketten nog weleens de plank misgeslagen. Het gaat vaak om dezelfde bieren en er wordt niets extra’s geboden. Totdat Dare To Drink Different daar different over dacht.

Dare to Drink Different verrijkt jouw smaakpapillen en bierkennis

Omdat standaard ook maar zo standaard is, moest er volgens hen namelijk verandering komen in de bierpakketsamenstellingen. Echt even iets anders. Anders durven te kiezen, anders durven te drinken. Maar: óók daar moest nog iets bovenop. Daarom besloot Dare To Drink Different bierambassadeur Rick Kempen in te schakelen voor een masterclass bierproeven.

, <strong>Bierproeven</strong> als een pro doe je zo

Een waar smaakavontuur

Deze masterclass kun je volgen als je het Dare To Drink Different-bierpakket op de kop tikt bij Albert Heijn of online. Het pakket bevat een QR-code, en je kunt ‘m volgen wanneer het jou uitkomt. Mister Kempen zijn masterclass is een verrijking voor je bierkennis én een smaakavontuur naar zes uitlopende bieren. Voor je neus (en je andere zintuigen) krijg je de rijkelijke Omer Vander Ghinste, BRLO, Thornbridge, Uiltje, Palm en Cornet.

Dit is niet alleen bierproeven: nee, dit is álles te weten komen over de zes verschillende bieren. Als je veel weet over de deelnemende brouwerijen, de ingrediënten en herkomst van de bieren, dan smaakt-ie toch net effe wat lekkerder. En de échte liefhebber maakt er zelf een échte beleving van, want op het pakket vind je een proefformulier, waar je proefnotities op kunt maken. Zo heb jij de volgende keer extra voer voor kroegpraat over bier.

Verlengstuk successerie

Het is niet zomaar de eerste keer dat Dare To Drink Different met een bierpakket iets extra’s toevoegt aan jouw weekend. Voor hen is het meer een verlengstuk van een successerie. De proeverij wordt namelijk al voor de vijfde keer georganiseerd en daarmee wordt duidelijk dat het serieus een (bier)verrijking is. Pluspunten als tips voor bijpassende borrelhapjes en mooie anekdotes versterken dat alleen maar.

Naast dat je het pakket in jouw favoriete Appie vindt, en bij Dare to Drink Different zelf, kun je natuurlijk de bieren ook los bestellen. Hier kun je het bierpakket bemachtigen en meer info over lezen over de masterclass en alle bieren. Enjoy!

, <strong>Bierproeven</strong> als een pro doe je zo

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dare To Drink Different. Geniet, maar drink met mate. NIX18.