Christina Aguilera en Latto droppen nieuw muziekgenre in Thuisbezorgd.nl-collab

Muziek is een beetje als eten. Je moet bereid zijn om te experimenteren om er achter te komen wat je smaak is.

En Christina Aguilera heeft samen met Latto zo goed geëxperimenteerd, dat ze tijdens de campagne van Thuisbezorgd.nl met een geheel nieuw genre op de proppen komen.

Een nieuw genre van Latto en Christina Aguilera

In de versie van de iconische ‘Zei d’r iemand’ thuisbezorgd track, rapt Latto over de uitgebreide selectie van Thuisbezorgd.nl, terwijl Christina Aguilera op haar beurt  de zaal laat trillen met een opera-solo. Hiphopera dus. Ook voor ons een nieuwe term. Afijn, tijdens de clip zien we Christina en Latto gekleed als operazangeressen in een paar heerlijke kostuums. En met de looks van Latto in ons achterhoofd, is dat zeker geen verkeerde bijkomstigheid.

Thuisbezorgd.nl, <strong>Christina Aguilera en Latto</strong> droppen nieuw muziekgenre in Thuisbezorgd.nl-collab
Foto: Thuisbezorgd.nl

Grote mannen achter de schermen voor Thuisbezorgd.nl

Verder zien we bezorgers en dansers die alle drankjes en maaltijden van Thuisbezorgd.nl aanbieden aan de sterren. De video is geregisseerd oor Dave Meyers, die ook de videoclips van Kendrick Lamar’s ‘Humble en Little Simz ‘Gorilla’ voor zijn rekening heeft genomen. De choreografie is dan weer voor de rekening van de hiphopchoreograaf Hi-Hat, die Rihanna en Jay-Z als werkervaring op zijn curriculum vitae heeft staan. Niet de minste namen achter de schermen, dus.

Thuisbezorgd.nl, <strong>Christina Aguilera en Latto</strong> droppen nieuw muziekgenre in Thuisbezorgd.nl-collab
Foto: Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl bouwt voort op eerdere succes

Met de samenwerking tussen Christina en Latto bouwt Thuisbezorgd.nl dus haarfijn voort op het succes van de eerdere clip met Snoop Dogg en Katy Perry. ‘Ik heb zoveel plezier gehad in het combineren van verschillende muziekstijlen samen met Latto voor Thuisbezorgd,nl. Met non-stop lachen en passie, hadden we een super tijd bij het tot leven brengen van dit project. Het was overigens duidelijk tijdens de lange opnamedagen dat Thuisbezorgd.nl de broodnodige one-stop-shop is voor maaltijden en boodschappen.‘ Aldus Christina zelf over de samenwerking. Check hieronder de videoclip voor Thuisbezorgd.nl:

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…