Bombay Sapphire English Estate: een unieke nieuwe gin tonic!

CREDITS: Bombay Sapphire

Elk jaar zal Bombay Sapphire met een nieuwe limited editon gin op de markt komen, te beginnen met de ‘English Estate’. Anne Brock, de meesterdistilleerder die verantwoordelijk is voor de English Estate, heeft alles uit de kast gehaald voor deze unieke gin. Naast de tien botanicals die sowieso al in Bombay Sapphire gebruikt worden, zijn er een aantal extra toevoegingen die deze gin een hele bijzondere smaakervaring geeft. Hazelnoot, rozenbottel en pepermunt, maken van deze limited English Estate een zeer speciale gin, die perfect gaat met een neutrale tonic.

Bombay Sapphire English Estate

English Estate Gin & Tonic
Een gin tonic met Bombay English Estate serveer je in een copa (ballonglas) met veel ijs en garneer je met munt en een schijfje citroen.

The Secret English Garden
Deze cocktail is puur Engels en combineert de limited edition gin met ginger ale en appelsap. Garneren doe je met citroen, appel en tijm. Vergeet het ijs niet!

First taste at MANIFY: Out of office

Tijdens onze laatste vrijdagmiddagborrel ‘MANIFY: Out of office’ in Den Bosch, introduceerden we de bezoekers voor het eerst met de Bombay Sapphire English Estate. Dat deze in de smaak viel was wel duidelijk, aangezien we binnen no-time volledig uitverkocht waren. Hadden we niet gewoon te weinig ingekocht? Blijkbaar wél ;-).

Kon je hier helaas niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd? De Bombay Sapphire limited edition English Estate is vanaf nu toe koop bij verschillende slijterijen en online.

Cheers, old chap!

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…