Een walhalla: dit is de eerste bierspa van Nederland

CREDITS: Othmar

Bier is het vloeiendegoud. En hoewel normaal drinken al heel nice is, kun je ook nog een stapje verdergaan. We zagen het al veel in het buitenland, maar nu is Nederland aan de beurt: ons kikkerlandje is namelijk een bierspa rijker.

Eerste bierspa van Nederland

Met je vriendin/vrouw/scharrel een dag naar de spa kan zeer rustgevend zijn, maar dit klinkt toch net iets beter. Dompel jezelf in de wereld van bier bij Othmar in Twente. Misschien dat je al eens geweest bent bij de bierspa van onze Belgische buren, nu is het tijd om in eigen land te blijven. Othmar is ooit begonnen als een familiebrouwerij, maar het wordt nu steeds meer een experience. Naast klassieke rondleidingen kun je dus gaan voor een relax-sessie in de bierspa en je kunt er zelfs blijven pitten. Geen zorgen over wie bobt, dus.

Bierspa, Een walhalla: dit is de eerste <strong>bierspa van Nederland</strong>
Foto: Othmar

Ook nog goed voor je

Het klinkt niet alleen als bier in de oren, maar het is ook nog eens goed voor je. Zo is het liggen, niet het drinken, in bier goed voor je huid en zitten er nog een paar voordelen aan badderen in je favoriete drankje. Het ontspant namelijk je nieren, het ontgift je lichaam en heeft een positief effect op je zenuwstelsel en bloedsomloop.

Bij Othmar zijn er verschillende ruimtes met bierspa’s en je kunt er terecht met 36 vrienden. Dat is wel even wat appjes eruitdoen. Er zijn massagestoelen, hot tubs, sauna’s, stortdouches en dompelbaden en in de spa vind je een tap. Daar waar het om draait, natuurlijk. In totaal zijn er ook 12 hotelkamers met verschillende bierthema’s. Werkelijk alles komt dus neer op het goudgele toverspul. Op naar Twente, en proost!

Source:
LEES OOK