Zo heb je altijd premium bar-quality cocktails in huis

CREDITS: Foto: Bacardi

Cocktails: altijd +1. We gaan ongekend lekker op deze shake-baby’s. Vooral in de zomer zijn deze jongens de go-to drankjes voor velen. Al vinden wij dat je ook in de winter deze vloeibare kunststukjes achterover kan blijven klappen.

Wat soms nog wél lastig is, is thuis cocktails van barkwaliteit nabootsen. Talentvolle bartenders doen het toch altijd weer net iets beter dan jij. Of jij moet zelf de ultieme cocktailmeester zijn…

Bacardí Aged Rum Cocktails

Onze grote vrienden van Bacardí hebben daar nu de ultieme oplossing voor. Maak kennis met de Aged Rum Cocktails: premium, kant-en-klare cocktails die zijn gemaakt door de meest getalenteerde bartenders ter wereld.

Deze nieuwe manier van cocktails serveren aan huis is the next big thing. We gaan namelijk ook na Corona nog veel in-house party’s geven. En we zijn er goed in geworden, dus het niveau ligt hoog. Deze cocktails voldoen gelukkig aan de eisen van je klanten.

, Zo heb je altijd premium bar-quality cocktails in huis
Foto: Screenshot – Once Upon A Time in Hollywood – Sony Pictures

Drie verschillende smaken

Je kan de cocktails gewoon op de kop tikken in de supermarkt, waarna je ze alleen maar hoeft te koelen. In het schap staan drie verschillende classic smaken:

  • Caribbean Espresso Rumtini: een zachte variant van de klassieker. Door de aroma’s van kolanoten en vanille in combi met koffie en chocola krijg je bitter en zoet op de tong.
  • Roasted Pineapple Rum Punch: deze jongen laat de zoetheid van ananas samenspelen met de subtiele hint van vanille van de aged rum.
  • Toasted Coconut Colada: een verrassing in blik. Tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd met een hint van dulce de leche. *Caribische vibes op de achtergrond*

De ready-to-serve-cocktails gooi je in jouw winkelmandje voor €2,99 per flesje. Dat is makkelijk scoren bij je maten, toch?

Foto’s: Bacardi