Zeeman dropt brute streetwear-collectie vol classics

In 2009 bracht de Zeeman voor het eerst haar eigen kleding op de markt. Time flies, want 12,5 jaar later gaat de Zeeman terugblikken op alle legendarische kledingstukken die ze in de afgelopen jaren hebben gedropt. De échte classics zijn binnenkort weer te scoren. Wij zijn he-le-maal ready.

De classics van vroeger komen terug

Zeeman is sinds hun befaamde gele boxer het antwoord op de opkomst van dure merkkleding. “Goede kleding hoeft helemaal niet duur te zijn.” Zo denken ze er bij de iconische textielketen over. En of het nou om de ironie gaat of niet, de Zeeman heeft er door de jaren heen flink wat bewonderaars aan overgehouden. Om hun jubileum te vieren droppen ze voor die bewonderaars een fancollectie van alle bestsellers. Als jouw gewilde piece of clothing vroeger dus al was uitverkocht, of je de badslippers van de Zeeman al helemaal kapot hebt gelopen dan is dit je geluksdag.

Zeeman ten top

Eén ding is zeker bij de komende release; het gaat in ieder geval duidelijk zijn dat je kleding van de Zeeman rockt. Alle items binnen de fancollectie worden uitgebracht in de traditonele geel en blauwe kleuren. De kledingstukken die niet in geel en blauw komen, hebben dan weer een groot afgebeeld Zeemanlogo als voorprint. Niet te missen dus. Om de kleding helemaal het klassieke randje mee te geven is zelfs Koos Matroos tevoorschijn gehaald. Het gezicht van de Zeeman zal te zien zijn op nieuwe sweaters, pyjama’s en dames sportondergoed. Want wie wil Koos Matroos nou niet op het achterwerk van je vriendin zien?

Wanneer kan je de nieuwe collectie scoren?

De helden van de Zeeman pompen Vrijdag 2 september de nieuwe collectie online. Voor de mensen die nou al stonden te springen om naar de lokale winkel toe te sprinten adviseren we het om het rustig aan te doen. De fancollectie is namelijk exclusief online te verkrijgen. Hier en daar heeft de Zeeman de fans al wat geteased, zo zijn er bijvoorbeeld op Instagram al wat teasers te zien. Wij maken je ook nog blij met wat fotootjes van de nieuwe dikke kledingstukken.

Zeeman, <strong>Zeeman</strong> dropt brute streetwear-collectie vol classics

 

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…