Toffe ringen voor mannen

CREDITS: Malcolm Garret

In het verleden hebben de mannen een achterstand gehad op vrouwen met het dragen van sieraden. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Toffe ringen voor mannen complimenteren hun stijl en look. Deze trend heeft ervoor gezorgd dat er door mannen steeds meer geëxperimenteerd wordt met het dragen van ringen. Wij hebben een aantal designs voor je op een rijtje gezet.

Ringen voor mannen

Zilver

Zilveren ringen voor mannen zijn erg vet om in combinatie met meerdere ringen te dragen. Dit zorgt voor een rebelse overall look die je nu vaak terugziet.

Goud

Goud is het traditionele materiaal voor trouwringen, maar kan natuurlijk ook gewoon als accessoire worden gedragen. Het dragen van een gouden ring heeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Anders dan zilver, is het combineren van meerdere gouden ringen over de top.

ringen voor mannen, Toffe ringen voor mannen
Foto: Etsy

Zegelringen

Heren zegelringen zijn oldschool cool. Zoals de naam doet vermoeden, bevatten zegelringen een soort van teken of symbool. Meestal is dit een wapen of het teken van een club of college.

ringen voor mannen, Toffe ringen voor mannen
Foto: Di Bella Coffee

Titanium

Titanium ringen hebben een glanzend, zilverachtig uiterlijk. Een ring gemaakt van titanium weegt ongeveer een kwart van dezelfde ring die gemaakt is van goud. Als je je ringen er geweldig uit wilt laten zien, zonder je vingers te trainen, dan is titanium het juiste metaal om uit te kiezen.

ringen voor mannen, Toffe ringen voor mannen
Foto: Voicu Oara

Hout

De natuur is overal om ons heen, en het kan ook rondom je vinger zitten. Houten ringen zijn milieuvriendelijk en worden meestal gemaakt door op maat gemaakte juweliers van hardhout of teruggewonnen materialen.

ringen voor mannen, Toffe ringen voor mannen
Foto: Helloman

Zamak

Hoewel het klinkt als iets van een andere planeet, is Zamak eigenlijk gewoon een ‘wit metaal’. Zamak kan worden gegoten in geweldige ontwerpen, waardoor het een perfect materiaal is voor het ontwerpen van sieraden.

ringen voor mannen, Toffe ringen voor mannen
Foto: Jakob Owens

 

Je bent vrij om een ring te dragen op elke vinger die je kiest. Voor de vrijgezellen mannen een goede tip, draag niet alleen een ring om je ringvinger!