Welkom bovenkledingsamenleving: dit thuiswerk-suit is de oplossing

CREDITS: Urban Bozz

Vroeger… Vroeger was alles beter. Je was op dinsdagavond bezig met je outfit klaarleggen voor een meeting met de CEO. Alles moest kloppen: van je witte sneakers met no show socks tot je getrimde baardje. Nu, anno 2021, is dat wel anders. We zijn door video calls in de bovenkledingsamenleving terechtgekomen.

Klinkt raar, maar het is wel zo. Het is vandaag de dag onnodig om volledig in pak te verschijnen. Alleen bovenkleding is goed genoeg. Dat is frappant, maar je kunt er ook de humor van inzien. Zoals Urban Bozz dat heeft gedaan.

Welkom in de bovenkledingsamenleving

De beste ideeën komen als je jezelf bedenkt: ‘Het gaat maar om één ding.’ En dat ene ding is de bovenkant. Dat bedacht Marcus zich toen hij in een video call zat. Zo is uiteindelijk het thuiswerk-suit geboren. De colberts hebben een kenmerkende vintage stijl en zijn ontworpen met een knipoog naar de huidige modewereld. Het ‘halve pak’ is álles dat je nodig hebt in deze tijd.

thuiswerk-suit
Foto: Urban Bozz

Comfortabel werken als een gentleman

Een gentleman komt ook thuis stijlvol voor de dag. Alleen dan iets comfortabeler. Een broek is zó 2020… Daarom kan je een classic colbert combineren met een ruime ouderwetsche onderbroek. Ideaal, toch? Het gaat om de juiste balans: klassieke klasse met een vleugje brutaliteit. Humor is key in deze tijd, want de negatieve nieuwsberichten vliegen ons om de oren.

We willen alle thuiswerkers – inclusief onszelf – een hart onder de riem steken. Dit thuiswerk-suit gaat je door deze moeilijke dagen slepen. Een vintage colbert met een tof patroon in combi met een hagelwitte onderbroek. Klinkt super, toch? Is het ook.

Hier vind je alle thuiswerk-suits van Urban Bozz. Eindelijk een beetje vrolijkheid in deze tijd. Dat hadden we nodig.

Foto’s: Urban Bozz

LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…