TNF x Undercover: nieuw streetwear-niveau voor outerwear

CREDITS: The North Face // Undercover

We weten het al jaren, maar het wordt steeds meer een ding in de modewereld: fashion & function. En daar krijgen we vandaag weer nieuw bewijs van The North Face x Undercover is namelijk hier.

De twee merken gaan al vaker sky high met collabs, en nu hebben ze eindelijk elkaar gevonden.

TNF x Undercover

Zo komen streetwear, outerwear en high-fashion elkaar tegen in deze samenwerking. De collectie draait vooral om de klassiekers van TNF die een Undercover-touch hebben gekregen. En dat alles onder de noemer Soukuu. Hiermee zijn de items geïnspireerd op een vrije geest en de bekrachtigende zoektocht naar leegte. Mede door die visie zijn de items bestendig tegen alle elementen van de buitenwereld. Denk aan stevige zakken, capuchons en waterafstotend materiaal.

Function meets fashion

De items binnen de collectie zijn een goede balans tussen functionaliteit en stijl, om zo de perfecte samenwerking neer te zetten. Kledingstukken met de streetwear-vibes van Undercover, maar met de functionaliteit en kwaliteit die we van The North Face gewend zijn. In de line-up zien we items als de Nuptse Down Jacket, Futurefleece Crew, 50/50 Mountain Jacket en nog veel meer bekende jongens.

Shop nu

Je hoeft niet langer meer te wachten om het in huis te halen. De collectie is namelijk sinds 24 oktober verkrijgbaar op de officiële website van The North Face en in geselecteerde flagship stores. Dus als je garderobe toe was aan een upgrade, dan is dit het moment. Heb je meteen iets unieks te pakken.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…