Supreme-items door MM6 Maison Margiela omgevtoverd tot avant-gardistische fashion

CREDITS: Supreme

Wat krijg je als je het iconische box-logo van Supreme uitleent aan experts op het gebied van avant-gardistische mode?

Wij hoeven het antwoord gelukkig niet te verklappen, amigo. Dat laten we gerust over aan nieuwe items van de Supreme x MM6 Maison Margiela-collectie.

Supreme krijgt avant-gardistisch jasje tijdens samenwerking met MM6 Maison Margiela

Met overhemden, chino’s en volledige kostuums kunnen we stellen dat Supreme met de nieuwe collab de volwassenere uitstraling van de afgelopen jaren doorzet. Houden we van, maar gelukkig zijn ze hun roots nog absoluut niet vergeten. Zo krijgt het gewassen katoenen pak ondanks de avant-gardistische esthetiek door de baggy-fit absoluut nog een kenmerkende vleugje streetwear toegevoegd.

Supreme blijft merkwaardig met throwback naar Engelse en Franse royalties

Dat het avant-gardistisch is, wordt nog eens bekrachtigd door de blonde pruik die we in deze release zien. Een soort throwback naar de Franse en Engelse royalties uit de 18e eeuw? Misschien dat we die modetrend even hebben gemist. Supreme zou Supreme natuurlijk niet zijn als er geen enkel merkwaardig item werd gereleased tijdens een nieuwe collectie. Daarnaast ademt de rest van de collectie pure fashion, dus onze herontdekte liefde voor het skatermerk houdt nog even aan.

Alle items van de nieuwe release

We hebben het kostuum al besproken als een van onze favoriete items, maar we zijn ook enorm fan van de faux fur-jas, de varsity jacks en het werkjack. De foto’s spreken boekdelen. Verder zien we ook nog verschillende hoodies, T-shirts, een korte broek, tanktops, crew sokken en een schildersbroek. Afgezien van de kledingstukken brengt de nieuwe samenwerking ook nog verschillende accessoires zoals een portemonnee, een ketting en als kers op de taart nog een skateboard. Ideaal wanneer je eerst de kwartaalcijfers moet bespreken met je collega’s en daarna hebt afgesproken met je vrienden om te skaten in het park.

Details van de nieuwe Supreme x MM6 Margiela collectie

De nieuwe collectie van Supreme en MM6 Maison Margiela is op 28 maart al uitgekomen en bij een release van Supreme weet je eigenlijk al wat dat betekent: uitverkocht. Geen zorgen, via StockX zijn er al verschillende items in de re-sale gegaan. En anders zijn er altijd nog de foto’s.

Source: