Supreme gaat (eindelijk) back to the roots met OG-look

CREDITS: Supreme

Als er een merk is dat nooit uitgedragen raakt, dan is het Supreme wel.

Sinds 1994 is een hoodie van Supreme meer een statussymbool voor de streetwear liefhebbers onder ons.

Supreme gaat terug naar OG look

En hoewel het merk niet meer op zijn hoogtepunt is, is het nog altijd een hele grote speler in de streetwear game. De nieuwe Fall/Winter 2023 collectie van Supreme laat zien dat ze het nog altijd kunnen. De collectie laat een terugkeer naar de oude garde zien met de klassieke grijze hoodies met Box Logo’s in een camo patroon en heeft bovendien een trailblazer paraat die de stijl nieuw leven kan inblazen.

Supreme, <strong>Supreme</strong> gaat (eindelijk) back to the roots met OG-look
Foto: charlesdeluvio | Unsplash

Fans van Supreme zijn laaiend enthousiast

De ‘OG-fans’ van het merk zijn laaiend enthousiast met de onthulling. Daar waar Supreme de laatste jaren steeds meer grafische tees op de markt pompte, willen de fans gewoon weer terug naar de tijd waarin alleen het logo van Supreme genoeg was. De Camo Box Logo’s nemen dan ook een speciale plek in van Supreme’s geschiedenis. Het ontwerp verwijst naar de hoodies die in 1995 werden uitgebracht als onderdeel van de eerste jubileumcollectie. Deze worden nu voorkocht voor een luttele 3.000 euro, dus je ziet het geld al rollen tijdens de nieuwe drop.

Fall/Winter 23 collectie is pijl in de roos

In 2021 probeerde het merk ook al een verwijzing te maken naar de klassieke hoodies, maar brachten ze toen de ‘Bogo’s’ in effen uit terwijl de hoodies een camouflage look kregen. Exact de verkeerde keuze. Tijdens de Fall/Winter ’23 collectie hebben ze de juiste richting weer gevonden en verwachten we dus dat de webstore binnen no time uitverkocht is. Check hier de eerste teaser van Supreme.

Source:
LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…