Nederlandse fashion forwards die je moet volgen

CREDITS: Xavier Bentes

Tegenwoordig zijn er duizenden fashion influencers in ons kleine kikkerlandje. Vroeger waren trendsetters vaak de bekendheden van tv. In tijden van social media is het voor iedereen mogelijk om een trendsetter te worden. Iedereen heeft zijn eigen stijl en nu is het ook nog eens een stuk makkelijker om inspiratie te vinden. We willen er namelijk allemaal tip-top uitzien voor onszelf, maar natuurlijk ook voor dé dames.

Mannelijke Nederlandse fashion forwards

We hebben eens rondgekeken op Instagram en kwamen veel inspiratie tegen. Er zijn heel veel fashion forwards, maar we hebben er tien op een rijtje gezet. Deze stijlvolle influencers kunnen jou inspireren voor je eigen stijl.

Thijs Holtmaat

Ben je fan van casual outfits en heb je geen zin om elke dag in pak rond te lopen? Dan moet je Thijs Holtmaat kennen, zijn insta-feed staat bol van casual streetwear.

Danny Roumimper

Danny gaat het leven door met een urban stijl. Zonder enige twijfel heeft hij een goede smaak in kleding. Kleding is trouwens niet het enige waar hij een goede smaak in heeft, zijn ex is namelijk de wonderschone Anna Nooshin.

Gio de Graaf

Gio is een creatieveling pur sang, en dat is te zien. Zijn kledingstijl is vooruitstrevend en picobello. Met zijn stijl geeft hij alvast een voorbeeld aan zijn zoontje en vele andere modeliefhebbers.

 

Christoffel Mesman

Christoffel focust zich dag in en dag uit op de lifestyle van de moderne man. Hij houdt net als ons van mooie bolides en prachtige dames. Zijn kledingstijl is niet voor niks een inspiratiebron voor menig man.

Tim Maandag

Een man met een stijl waar we veel van kunnen leren. Tim heeft een passie voor fashion en is zo lief dit met ons te delen.

Reno Sluyter

Reno is een man met klasse en stijl. Hij laat dit dan ook zien op zijn insta-feed waar hij schittert in casual outfits. Er is in ieder geval genoeg inspiratie uit zijn kledingstijl te halen.