De PAL Sporting Goods Cowboy Camping-collectie

CREDITS: PAL Sporting Goods

In je badjas richting de douches, met je badslippers naar de supermarkt en in je blote bast de BBQ aanslingeren.. Tijdens het kamperen hoef je je geen zorgen te maken over stijl.

PAL Sporting Goods wil laten zien dat het ook anders kan. Tijdens de nieuwe herfst/wintercollectie brengen ze stijl naar het buitenleven.

Stijlvol kamperen met Cowboy Camping-collectie van PAL Sporting Goods

De gloednieuwe collectie van het in Nederland gevestigde merk neemt ons mee naar de bergen van Chamonix in Zwitserland. Hier is het merk geïnspireerd geraakt door een wandeling waarbij de medeoprichter en zijn broer vastzaten op 2.900 meter hoogte. Met de Cowboy Camping-collectie worden de onverwachte avonturen die zij hier hebben meegemaakt herdacht en op modieuze manier vereeuwigd.

Zwitserse bergen als ideaal decor voor campagnevideo

De onconventionele buitenervaring is naadloos verwerkt in stijlvolle details die prijken op de items van de nieuwe collectie. En ook de campagnevideo doet mee.  Met de Zwitserse bergen op de achtergrond nemen de twee kampeerders plaats op de krakkemikkige kampeerstoelen terwijl de koffiekan op professionele wijze wordt weggeslingerd. Voor een woordenwisseling is geen ruimte. De kleding zegt genoeg.

Alle details van de nieuwe collectie van PAL Sporting Goods

Om de Cowboy Camping-ervaring nog meer te benadrukken zijn er referenties in de naamgeving zoals de Camp Overhead Eagle Parka, SAR (Search & Rescue) Worldwide Two Way jassen en broeken, Alpine Sports t-shirts en Mount McKinley joggingpakken. De gehele collectie is ondertussen beschikbaar via de officiële website van PAL Sporting Goods. Absoluut het kijken waard. Check de beelden beneden hier nog maar eens.

LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…