14 oversized outfits van Ryo Takashima

CREDITS: Ryo Takashima

Als economisch centrum van Japan zijn de straten rondom Marunouchi gevuld met overspannen finance-goeroe’s in strak gesneden pakken.

En dat terwijl de rest van de stad precies het tegenovergestelde doet.

Tokio als nieuwe dominante modehoofdstad

De overvolle vintagewinkels in Shimokitazawa en het overschot aan flagship stores in Omotesando vertellen namelijk de andere kant wat betreft de de modieuze status van Tokio.

Spoiler ailert: ze weten ondertussen echt wel wat ze aan het doen zijn. Wat ons betreft zijn ze de meeste traditionele modehoofdsteden zelfs allang voorbij. De ontelbare Japanse streetwearmerken die de huidige fashionscene in Europa domineren, spreken boekdelen. Nog niet overtuigd? Een blik op de Instagram-pagina van Ryo Takashima is genoeg om je alsnog over de streep te trekken.

De 14 dikste outfits van fashion-goeroe Ryo Takashima

Met zijn eigen merk CLESSTE belichaamt Ryo Takashima het geluid van de vooruitstrevende Japanse modebeweging. Met parachutebroeken, cargo shorts, baggy jeans, oversized poloshirts en business-overhemden met een vleugje streetwear weet Ryo altijd bullseye te gooien. Dat de ontwerper de stijl feilloos onder de knie heeft, bewijst hij bijna dagelijks met een nieuwe outfit. Simpel, maar flink oversized. Dat is een beetje de rode draad van de outfits van Ryo. Een gouden balans. Wij hebben zijn 14 beste outfits op een rijtje gezet.

 

Source:
LEES OOK