Outfit Of The Week #1: neutrale look van fashion mastermind Ryan Clark

CREDITS: Bigstock

Daar zijn we dan. Met je wekelijkse outfit inspiration. Laten we eerlijk zijn; het kan nog al lastig zijn om een goede outfit te kiezen. En wij zijn er om je in de juiste richting te wijzen. Een goede outfit zegt namelijk veel over een man. Dress to impress is niet voor niets een bekend gezegde. En de dames gaan er goed op. Des te meer reden om je aandacht er bij te houden.

Outfit van top tot teen

Het is klaar met het bovenste T-shirt van de stapel pakken én constant hetzelfde te dragen. Deze week is de outfit of the week van Ryan Clark. De beste man is oprichter van HighFashionMen en HighFashionLiving op Insta. Maar voor ons is hij dé perfecte inspiratie voor deze week. Scroll door zijn pagina en je ziet zelf wel waarom. Deze neutrale look ontleden we graag voor je.

1. Pantalon

Een pantalon is eigenlijk altijd goed. Je kan hem casual dragen met een hoodie, maar natuurlijk kan het ook in combinatie met een coltrui. Bij de pantalon is vooral de lengte bepalend. Je wil geen broekspijpen die op je hielen hangen maar ook geen kniebroek, dat kan écht niet. Kies daarom voor een lengte waarbij je enkels lekker bij kunnen bruinen, dan zit je goed. Scoor jouw strakke pantalon van de onderstaande foto bij Percival.

Outfit

2. Coltrui

De coltrui is niet meer weg te denken. Het zit comfortabel, ziet het er ontzettend stijlvol uit en je kan het goed combineren met andere items. Plus wanneer je de vorige avond een ruige date hebt gehad is dit de ideale manier om je hickey te verbergen. Met een colbert erover krijg je juist een nette look en in combinatie met een stoffen jasje ziet het er gewoon relaxed uit. Dat laat meneer Clark maar al te goed zien. Dus vraag het maar aan de dames, dit item moet je gewoon in je kast hebben hangen. Deze coltrui van de foto hieronder pik je op bij Asket voor nog geen 100 euro.

Outfit

3. Jacket

De jas is essentieel bij deze outfit. Het zorgt ervoor dat het geen formele uitstraling krijgt maar juist een urban look. Dit jack is perfect als tussenjas wat te dragen valt met elk seizoen. Ook de kleur van deze jas is in dezelfde stijl als de rest van de outfit. Het zorgt voor een verschrikkelijke clean uitstraling. En dit jasje laat maar weer eens zien hoe belangrijk laagjes zijn in je outfit. Doen dus. En we helpen je daar graag bij. Zo’n overcoat scoor je makkelijk bij A Day’s March.

Outfit

4. Schoenen maken de outfit af

We blijven erbij dat schoenen de man maken. De stappers die onze beste Ryan draagt zijn basic en een combinatie van sportief en classy. Deze witte pareltjes maken de look helemaal af. Een voordeel van zulke schoenen in je kast is dat je ze bij bijna elke outfit kunt rocken. Houd ze wel goed schoon, witte schoenen met vlekken doen gewoon pijn aan je ogen namelijk. Bij Royal Republiq hebben ze deze witte cleane sneakers, die eigenlijk niet mogen ontbreken in je kast.

Outfit

5. Kers op de taart

Als kers op de taart zijn er de sieraden en de bril. Subtiel, maar veelzeggend. Het zorgt voor de finishing touch. Belangrijk om deze goed bij je outfit te matchen. Deze kleur goud past naadloos in de kleurencombi van deze items en voegen net even die extra nonchalance toe. En de dames gaan er goed op, ook lekker meegenomen. Met deze Alan Cuff armband is je outfit écht compleet.

Outfit