Ontwerp je eigen unieke tas bij Jacques Silbert

De kleding en de accessoires die je draagt stralen een bepaald beeld uit. Je wil dan ook iets dragen dat bij je past. Het liefst ook nog uniek, zodat je niet op elke hoek van de straat een persoon ziet lopen met dezelfde sneakers. Steeds meer modemerken geven daarom de optie om je kleding en accessoires te personaliseren. Het modemerk Jacques Silbert is zeker een merk dat thuis hoort in het rijtje van unieke en stijlvolle accessoires.

Ontwerp je eigen unieke tas bij Jacques Silbert

Jacques Silbert, Ontwerp je eigen unieke tas bij Jacques Silbert

Customizen

Door middel van de ontwerptool kan je alle elementen van de backpack of laptop sleeve zelf kiezen. Je ziet direct op je scherm hoe de kleuren van bijvoorbeeld het voorvak, de banden en de rits bij elkaar matchen. Niet alleen de buitenkant kan je onderhanden nemen, maar ook de binnenkant is geheel te customizen.

De tassen worden gemaakt in de oude stad Hoi An in Vietnam door de meest getalenteerde ambachtslieden. Zij maken ieder detail op maat en dit vormt samen een unieke tas die jijzelf hebt ontworpen. De productie van de tassen gebeurt door lokale mensen in eigen ateliers. Jacques Silbert wil daarmee de massaproductie in industriële fabrieken uit de weg gaan. Daarnaast worden er duurzame materialen gebruikt van de hoogste kwaliteiten om ervoor te zorgen dat de tassen lang gedragen kunnen worden.

Het idee

Guido Silbert is de oprichter van het merk. Hij is op dit idee gekomen nadat hij een reis door Azië aan het maken was. In Hoi An stopte hij bij een van de winkels waar hij zelf een tas liet maken. Guido Silbert was zo onder de indruk van de handgemaakte tas, dat hij deze mogelijkheid al snel aan iedereen wilde geven. De ontwerptool en de samenwerking met dezelfde lokale ambachtslieden waar hij zijn tas heeft laten maken, zijn het resultaat. De tassen kosten rond de €260 en worden geleverd binnen vier weken.