Outfitinspiratie: stijl als verlengstuk van het hele gezin

Kleding alleen nuttig? Pfoe, een hele simpele gedachtegang. Mode is juist een manier om jezelf te laten zien. Het is hetgeen wat anderen als eerste zien. Het is de eerste indruk die je achterlaat.

Dan is het extreem lekker als een kledingmerk opereert onder de noemer ‘The fashion store that loves you back.’ Omoda maakt het mogelijk om met fashion items statements te maken die bij jou passen. En dat is een understatement.

The fashion store that loves you back

Mode geeft inspiratie om stijlvol door het leven te gaan. Dat doen we door te kijken naar de notoire fashion weeks, maar dat doen we ook door naar ervaren stylisten te luisteren. Omoda biedt die eindeloze outfitinspiratie. Je vindt complete sets die zorgvuldig zijn samengesteld in samenwerking met de inkopers. Deze collectie wordt volledig met de hand geselecteerd. Dit combineert het merk met een persoonlijke – en supergoede – service, waardoor je het ware boutique-gevoel krijgt. Tel daar de schaalvoordelen van een grote speler bij op (joe, gratis verzending), en je hebt het complete plaatje. Een plaatje dat precies past bij de slogan ‘The fashion store that loves you back.’

, <strong>Outfitinspiratie:</strong> stijl als verlengstuk van het hele gezin

Niet alleen voor jou

Tuurlijk, jij wordt er heel blij van, maar er is meer. Naast dat de heren- en damescollectie constant wordt verbeterd, zijn nu ook de kids aan de beurt. Want zeg eerlijk: als je kids hebt, zijn die het allerbelangrijkst. Als je een beetje bij de tijd wil blijven zorg je ervoor dat je kleine ook stijlvol voor de dag komt in leuke kinderkleding. Het mooie is dat het niet uitmaakt hoe klein-ie is. Omoda heeft het nu allemaal: van pakjes voor pasgeboren baby’s tot toffe sweaters voor tieners (tot 15 jaar).

Nu is er dus niet alleen áltijd outfitinspiratie voor jou, maar ook voor het hele gezin. Het is vanaf vandaag mogelijk om iedereen in een geheel nieuwe outfit te steken. Soms is dat effe nodig voor een goede portie extra energie. Vooral de dames zullen weer helemaal happy zijn als vaderlief én kindlief weer de show steelt.

Outfitinspiratie

Inspiratie is key. Dat benoemen we vaker, maar fashion-wise kunnen we het niet vaak genoeg zeggen. Daarom zetten we toffe outfits van Omoda voor je op rij. Je krijgt te zien waarom je gebruik moet maken van layers, dat coltruien goed gaan met een pak en dat overshirts ook dit jaar weer het straatbeeld bepalen. We zijn vooral fan geruite overshirts in combi met basic items. 

En je weet het hè: het is niet alleen voor jou. We nemen deze keer ook inspiratie voor de kids mee. Dan zie je meteen waarom het tof is om de kleine in een mooi ‘jasje’ te steken.

Check de hele kledingcollectie van Omoda hier en laat jezelf nog meer inspireren.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Omoda.
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…