OMEGA keert terug op aarde met MoonSwatch-collab

CREDITS: Swatch

Een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de historische status van de Speedmaster Moonwatch collectie.

Sinds de maanlanding is het horloge een onbetwist icoon geworden.

OMEGA en Swatch keren terug naar de aarde met nieuwe MoonSwatch-samenwerking

Maar goed, als koningen op het gebied van tijdwijzers, weet OMEGA ook dat de tijd niet stil staat. Ook iconen zijn af en toe aan vernieuwing toe. Daarom keert OMEGA juist terug op aarde tijdens de gloednieuwe samenwerking met Swatch. Met de BioCeramic MoonSwatch Mission on Earth modellen: Polar Lights, Lava en Desert, brengen de horlogemerken een ode aan de schoonheid van onze planeet.

Moonswatch, <strong>OMEGA</strong> keert terug op aarde met MoonSwatch-collab
Foto: Swatch

Mission on Earth – Polar Lights

Eerst maar door naar onze favoriet: de Polar Lights. Dit is een prachtig eerbetoon aan het magische noorderlicht dat laatst nog in Nederland te zien was. De turquoise kleur is de blikvanger, gecombineerd met een donkerblauwe wijzerplaat en zilverkleurige sterren. De subdials zijn op haar beurt voorzien van turqouise wijzers en witte ringen.

Foto’s: Swatch

Mission on Earth – Lava

De vurige energie van actieve vulkaan wordt heerlijk belichaamt met de Mission on Earth – Lava. Met rode en oranje tinten die lava, as en gas schetsen is dit horloge eigenlijk een knipoog naar de OMEGA Speedmaster Moonwatch ‘Ultraman’ uit 1968, die ook een oranje chronograafwijzer had. Wie weet, misschien is het ook wel het ideale horloge voor de Oranjeliefhebbers.

Foto’s: Swatch

Mission On Earth – Desert

We switchen even van de vulkanische gebieden naar de uitgestrekte woestijnen van de Sahara. Met een zandkleurige Bioceramic kast en wijzers en een taupe wijzerplaat en VELCRO-band is dit het perfecte horloge voor de Dune-fans onder ons. Op elke MoonSwatch staat een missie vermeld op de achterkant. Je kan ondertussen al kiezen welke missie jij aanneemt. Sinds vorige week zijn de horloges namelijk beschikbaar via de geselecteerde Swatch winkels. De horloges zijn geen limited edition, maar we verwachten wel een flinke vraag. Wees er dus snel bij.

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…