Nike gaat vol comfy met nieuwe cable knits

CREDITS: Nike

Sinds de jaren ’60 helpt Nike atleten om beter te presteren. In de afgelopen decennia hebben ze de sportkleding industrie dan ook compleet gedomineerd. 

Maar dat betekent niet dat het merk uit Portland allergisch is voor het uitbreiden van hun repertoire. 

Kabelgebreide Niketrui als gehoor op athleisure-virus

Neuh, integendeel. Ondertussen heeft Nike namelijk een speciale lifestyle kledinglijn, waar ze inspelen op het athleisure virus die er tegenwoordig heerst. Met de kabelgebreide truien van deze kledinglijn, zijn wij in ieder geval van mening dat het een geslaagde poging is. De knus gebreide trui oogt namelijk als een perfecte vintage-trui, die er tijdens de koude maanden niet alleen voor zorgt dat je er warmpjes bij loopt, maar ook vooral stijlvol. En dat is tijdens de feestdagen natuurlijk des te belangrijker, amigo.

Nike, <strong>Nike gaat vol comfy</strong> met nieuwe cable knits
Foto: Nike

Allesbehalve een ‘ideale schoonzoon’ trui

De trui bestaat uit een gerecycled polyestermengsel, waardoor het zwaar ogende breisel heel flexibel is. Uiteraard zit er ook een flinke scheut wol van hoge kwaliteit verwerkt in de kabeltrui van Nike. Op de borst is een subtiele oversized intarsia Swoosh verwerkt, die voorkomt dat de trui een ‘ideale schoonzoon’-vibe krijgt. Bovendien zorgt de oversized look ervoor dat de trui meer oogt als een hidden gem van de kringloopwinkel. 

Ideale cadeau voor de wintermaanden van Nike

De keuze voor een coltrui zorgt ervoor dat ook je nek lekker warm blijft wanneer je deze kabeltrui van Nike draagt. De truien uit de Nike Life lijn zijn momenteel verkrijgbaar in bordeauxrood, gebroken wit en zwart. Voor de vintage ogende trui leg je €180 neer. Het ideale cadeau voor jezelf tijdens de wintermaanden, of misschien wel een ideaal kerstcadeautje. Check hier nog even de foto’s van de truien.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste fashion trends of neem onze styling tips even door.

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…