New Balance 1906U krijgt Aziatisch tintje

CREDITS: INVINCIBLE x N.HOOLYWOOD x New Balance

Japanners en fashion. Een match made in heaven. Wisten wij natuurlijk allang, en het lijkt erop dat New Balance onze artikelen goed heeft doorgespit.

Samen met Japanse label N.HOOLYWOOD en de Taiwanese retailer INVINCIBLE lanceren ze een nieuwe editie van de 1906U, die de sneaker naar een hoger niveau tilt.

INVINCIBLE x N.HOOLYWOOD x New Balance 1906U krijgt een materialen-masterclass

De nieuwe editie van de 1906U valt direct op door het gebruik van suède, leer en textiel in een zorgvuldig samengesteld palet van grijstinten. En grijs klinkt misschien saai, maar door de mix van verschillende stoffen krijgt de 1906U een heel avontuurlijk karakter.. De lock veters voegen een vleugje utilitair chic toe, terwijl de co-branding op de tong en binnenzool de exclusiviteit van deze samenwerking onderstreept. Precies wat je mag verwachten van merken van dit kaliber.

Een bewezen partnerschap voor de 1906U

Het is trouwens niet de eerste keer dat INVINCIBLE en N.HOOLYWOOD hun stempel drukken op New Balance-schoenen. Met de 1906R en 2002R modellen hebben de merken al laten zien dat ze in staat zijn om populaire New Balance modellen een extra verfijnde touch te geven. De 1906U is hierop geen uitzondering; de sneaker is een lust voor het oog en speelt ook nog eens in op de wens voor personalisatie door een extra set veters mee te leveren die afwijkt van de originele lock veters.

Alle details van de nieuwe INVINCIBLE x N.HOOLYWOOD x New Balance 1906U release

Vanaf 13 juli wordt de nieuwe samenwerking officieel gelanceerd. De INVINCIBLE x N.HOOLYWOOD x New Balance 1906U zal verkrijgbaar zijn via de officiële kanalen van alle drie de partijen. Hoewel de prijs nog niet bekend is, kun je via de social media van New Balance de komende dagen op de hoogte blijven van alle updates. Volgen dus! Voor nu kunnen we alvast genieten van de prachtige foto’s.

LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…