Moncler x adidas: puffy op buitenaards niveau

CREDITS: adidas Originals

In februari kregen we onze eerste dosis van de samenwerking tussen adidas en Moncler tijdens het Genius-evenement van laatstgenoemde.

In de tussentijd hebben de twee merken absoluut niet stilgezeten, want met de nieuwe campagne ‘The Art of Explorers’, is het seizoen van Moncler x adidas Originals nu officieel geopend.

Moncler x adidas samenwerking zet modewereld op de kop

Het startschot klonk afgelopen week, toen Moncler via haar eigen sociale media-kanalen de eerste kledingstukken en schoenen toonde. Met dat startschot omarmen ze trouwens gelijk de wereld van ArtificiaI Intelligence, aangezien de campagne middels computergegenereerde beelden vorm krijgt. Ons hoor je niet klagen, aangezien het eindresultaat er mag zijn. Zo zien we bijvoorbeeld een Campus-schoen, die met een gewatteerd bovenwerk komt en zodoende een beetje het model van een Moncler-jas heeft. Zelfs de drie strepen worden opgepompt.

Schoenen staan voorop tijdens samenwerking

Zoals we wel hadden verwacht met adidas Originals erbij, brengt de nieuwe samenwerking vooral schoenen naar ons toe. Naast de Campus-schoen, zijn er namelijk twee verschillende NMD-laarzen. Deze hebben beide de GORE-TEX als noppenvulling en zijn uitgerust met outdoor-afwerkingen zoals een robuuste zool en verstelbare veters. Het enige verschil is dat de twee laarzen in andere hoogtes komen. De ene laars komt ongeveer tot de dij, terwijl de andere na de enkel al stopt. Maar hè, welke je ook haalt: met deze samenwerking loop je er sowieso stijlvol bij.

Moncler, <strong>Moncler x adidas:</strong> puffy op buitenaards niveau
Foto: adidas Originals

Moncler x adidas binnenkort te koop

Afijn, Moncler zou Moncler niet zijn als ze ons niet trakteren op wat geweldige kledingstukken. Gelukkig is dit ook tijdens de samenwerking het geval. Zo komt de samenwerking met enkele Trefoil-jassen gemaakt van bubbels, gewatteerde vesten, opvallende buffershorts en zip-ups die de mix van stad en het buitenleven van beiden merken weerspiegelt. Lang hoeven we trouwens niet meer te wachten, aangezien de kleding en schoenen van Moncler x adidas naar verwachting vanaf 4 oktober al op de website beschikbaar zijn.