Louis Vuitton als alledaagse fit in herfstcollectie

Louis Vuitton is high fashion pur sang.

Maar met de herfstcollectie van 2024, vormen ze de brug tussen ontspanning en high-end fashion.

Tradities blijven achter bij Louis Vuitton

Door die brug is er een nieuwe standaard op het gebied van high-end fashion. De lijn tussen werk en ontspanning is nog nooit zo dun geweest en vervaagt alsmaar verder. Daar speelt Louis Vuitton met hun nieuwe collectie op in: avant-gardistische, overgangskleding die overal werkt. Het nieuwe tijdperk wordt mede ingeleid door het debuut van de nieuwe Creative Director: Pharell Williams. Elk kledingitem in de herfstcollectie oogt professioneel en casual tegelijkertijd. Chapeau LV.

Inspiratie uit de iconische archetypes

Ondanks het vervagen van de tradities, vergeet Louis Vuitton niet waar ze vandaan komen. De nieuwe collectie is dan ook zeker geïnspireerd op de iconische archetypes die ze door de jaren heen op de markt hebben gebracht. De ontwerpers hebben er alleen met een frisse blik opnieuw naar gekeken en zodoende een actieve en suggestieve overgang gecreëerd. Die suggestieve overgang wordt onderstreept door de samenwerking met Epi, die middels de diagonale patronen een optische illusie biedt. Het is dus meer kunst dan kleding.

Louis Vuitton verzorgt de hele fit

Louis Vuitton is Louis Vuitton niet meer, als er geen accessoires in de collectie aanwezig zijn om je fit helemaal mee af te maken. Vooral de schoenen die er in de nieuwe collectie aanwezig zijn, zorgen voor lof vanuit de modewereld. De LV Discover Derby combineert de elegantie van een derbyschoen naadloos met het comfort van een ‘doorsnee’ sneaker.

Louis Vuitton, <strong>Louis Vuitton</strong> als alledaagse fit in herfstcollectie Louis Vuitton, <strong>Louis Vuitton</strong> als alledaagse fit in herfstcollectie Louis Vuitton, <strong>Louis Vuitton</strong> als alledaagse fit in herfstcollectie Louis Vuitton, <strong>Louis Vuitton</strong> als alledaagse fit in herfstcollectie Louis Vuitton, <strong>Louis Vuitton</strong> als alledaagse fit in herfstcollectie

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze fashion nieuwtjes.

Source: