Inter x Moncler x Daniel Arsham is voetbal x mode x kunst

CREDITS: Moncler

Bij Inter Milan zijn ze zeker niet onbekend met de modewereld. Voor de derde keer werken ze samen met Moncler, en wat doen ze dit weer goed. Met kunstenaar Daniel Arsham als derde partij laten ze zien hoe het moet.

Met deze collab domineren de spelers van Inter niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijntjes.

Interconnected: Inter x Moncler by Arsham

Inter en Moncler, met de Amerikaanse kunstenaar aan hun zijde, hebben weer een fijn modespel afgeleverd. De ‘nummer 10′ van de collectie is een  overhemd-jasje in het gewatteerde nylon dat we van Moncler gewend zijn. Een geliefd silhouet, want de spelers van de Italiaanse club worden er vaker in gespot.

Zowel Inter als Arsham laten hun stempel achter op de kleding. De beroemde slang van de club en de kruisende A’s van de kunstenaar vullen de M van Moncler perfect aan. Het is een nieuw hoofdstuk in de het boek ‘Inter en Arsham’. De kunstenaar heeft onlangs ook al twee beelden geschonken aan de club.

Grote namen

En hoe breng je zo’n collab aan de man? Met namen als Benjamin Pavard, Flamina Simonetti, Marcus Thuram en trainer Simone Inzaghi, weet Teo Poggi, de man achter de campagne, hierin te slagen. Met veel banners en het logo geprojecteerd op het veld pakte de club afgelopen zondag tegen AS Roma flink uit. Genodigden arriveerden ook in stijl: ze waren allemaal te zien in de ontwerpen van de kunstenaar.

Inter x Moncler by Daniel Arsham

De Inter x Moncler by Daniel Arsham-collectie is sinds 28 oktober exclusief online verkrijgbaar op de website van Moncler en in hun winkel in Gallerie Vittorio Emanuele II. Het jasje kan worden aangevuld met een bijpassende coltrui, sjaal en muts, en dan ben je volledig ondergedompeld in deze samenwerking, voor zo’n €2200.

Source: