FOUR Amsterdam showt street style met nieuwe pop-upstore

Vorig jaar maakten Edward de Jonge Urbach en Jordi Chris, eigenaars van FOUR Amsterdam, een reisje naar Ibiza met een sterrenensemble. Met onder anderen Lasse Schöne, Anna Nooshin en Defano Holwijn opende het streetwearmerk een pop-upstore op het feesteiland der feesteilanden. 

FOUR gaat van Ibiza tot Lelystad

Dit jaar doen ze dit even fijntjes over. Maar toch nét weer anders. De boys van FOUR openen deze week namelijk voor het eerst de deuren van een pop-upstore in Nederland. Geen Ibiza die keer, maar voor deze store kun je de intercity richting ‘Lelystad Centrum’ pakken. Het merk dat sinds 2017 furore maakt aan Van Baerlestraat in Amsterdam brengt streetwear-items (én vibes) naar Batavia Stad. Dat doen ze speciaal voor het ‘Black Friday Weekend’. En als je Black Friday leest, dan weet je waarschijnlijk precies wat dat betekent.

Stijlvol voor de feestdagen

Inderdaad, vriend. Black Friday staat natuurlijk synoniem voor fikse kortingen. Van 24 november tot en met 3 december krijg je dan ook de kans om de felbegeerde collectie in Lelystad weg te kapen voor flink verlaagde prijzen. In totaal liggen de vertoonde kortingen rond de 30%, dus het iconische loungewear en katoenen tassen zijn voor een mooi prijsje op te pikken. Aan de collecties en winkel wordt extra joie de vivre toegevoegd door dj’s en good food van foodtrucks.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de dikste fashion-trends en nieuwtjes.