Fotoserie: Dior ICONS

CREDITS: Dior

Sinds Kim Jones zijn intrede heeft gemaakt bij Dior, is het constant smullen. De creativiteit spat van de ontwerpen af, terwijl de iconische silhouetten in eer worden gehouden.

En precies dat laatste wordt tot in de puntjes doorgevoerd in de laatste creatie van meneer Jones voor Dior. De capsulecollectie DIOR ICONS is om je vingers bij af te likken.

DIOR ICONS-lookbook

Met radicale, maar discrete luxe worden de items aan de man gebracht. Natuurlijke, onverzadigde tonen voeren de boven’toon’ en door klassiekers als lange, gestructureerde jassen en elegante, minimalistische broeken is ICONS meer dan op zijn plaats als naam voor de collectie.

We zien (en voelen) vooral kasjmier en zijde als materialen en het neutrale kleurenpalet is nog nooit zo neutraal, maar toch opvallend geweest. Van wit tot grijs en van  camel tot marineblauw: de kleuren laten het materiaal en design shinen. Kijk maar mee – en check de collectie bij Dior.

Source:
LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…