Defender Pro GTX: motorjas die de Sahara en de Russische toendra kan trotseren

De wereld is eigenlijk te klein. Iedere dag willen we een nieuw stukje van onze planeet ontdekken. Hoe we dat het liefst doen? Met een brullende tweewieler onder onze kont. Daar is geen twijfel over mogelijk, want niets gaat boven een reis maken op een motor. Een motorcycle is dan de basis van je uitrusting, maar een veelzijdige outfit van hoge kwaliteit is minstens zo belangrijk.

Een motorrijder komt namelijk vaak in verschillende weersomstandigheden terecht. REV’IT! snapt dat met al zijn ervaring in de motorkleding-wereld als geen ander. Daarom hebben ze een veelzijdig motorjack ontworpen alles aankan: de Defender Pro GTX.

Met deze jas kan je de wereld en ieder klimaat ontdekken. Van de kilte in de Himalaya tot de zinderende hitte van de Sahara, en van het doorweekte Amazoneregenwoud tot de bevroren Russische toendra. Niets is te gek.

Defender Pro GTX

REV’IT! Defender Pro GTX: ontdek de wereld en ieder klimaat

Als motorrijder ben je constant op zoek naar het ultieme gevoel. En daar is kleding een onderdeel van. Een zeer veelzijdige motoroutfit, een alleskunner voor iedere denkbare plek op aarde, is dan een must. Motorkleding dient geschikt te zijn voor zowel hete als koude en natte weersomstandigheden. Met de Defender Pro GTX hebt je de veelzijdigste adventure motoroutfit gevonden.

Van drie naar twee lagen

Less is more. Waarom zou je drie lagen gebruiken als twee lagen eigenlijk meer voor de hand liggend is voor een motorrijder. Met die gedachte is REV’IT! aan de slag gegaan. Veel ontdekkingsrijders maken geen gebruik van isolatie/thermo, terwijl dat wel meestal standaard in motorjassen zit. In deze motorjas dus geen overbodige thermovoering, maar een hogere kwaliteit buitenstof en meer protectie.

Sommige motorrijders rijden zonder isolatie, anderen zweren erbij. Bij REV’IT! kun je daarom tussen diverse uitvoeringen isolendere mid-layer(middenlaag) jassen kiezen. Deze jassen zijn ook los te dragen naast de motor. 

Defender Pro GTX

Van buiten mooi, én ultrasterk

Ja ja, we weten het: je bent een sterke jongen. Máár als motorrijder moet je overal op voorbereid zijn. Daarom heeft de Defender Pro GTX een beestachtige constructie ontwikkeld voor een sterkere buitenstof. Op de taaie, maar veerkrachtige stoffen zit Teflon® coating. Met als gevolg dat de buitenstof licht en droog blijft, zelfs onder natte omstandigheden.

De vrijheid van motorrijden wordt in dit motorjack doorvertaald. Aan je borst vind je namelijk twee grote airflow panelen, terwijl aan de voorzijde, rug en armen zijn meerdere air vent ritsen zijn verwerkt. Daardoor voel je de frisse lucht over je lichaam vloeien. Alleen wanneer de de ritssluitingen open staan of course.

Garantie voor kwaliteit: GORE-TEX membraan

We trappen liever geen open deuren in. Alleen als we het over GORE-TEX hebben, dan ontkomen we er niet aan. Het is namelijk een – wagenwijde – open deur intrappen als we zeggen dat GORE-TEX de nummer 1 is in waterdichte technologie. Tóch is het goed om te benoemen, want zo weet je dat jij topkwaliteit koopt.

Het uitneembare GORE-TEX membraan afgewerkt met een zogenoemde micro grid backer. Daardoor wordt vocht sneller van de huid afgevoerd en blijven je armen niet aan het membraan plakken. Ideaal.

Defender Pro GTX

Ultieme combinatie

Al met al is één gegeven duidelijk: de Defender Pro GTX is dé ultieme motorjas om de wereld mee te ontdekken. Maar eigenlijk kun je niet op een been lopen, dus REV’IT! heeft doorgepakt: de Discovery H20 laarzen zijn de perfecte aanvulling. De laarzen zijn ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar de stabiliteit, de features van een touring laars en het comfort van een goede wandelschoen.

Do we need to say more? Denk het niet, hè?

Meer info over de Defender Pro GTX vind je hier.

En wil je meer weten over de Discovery H20 laarzen? Dan vind je hier meer info op de website van REV’IT!

LEES OOK
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…