Chris Pine is de stijlvolste man van het jaar, zo rock jij zijn look

CREDITS: Bigstock

Chris Pine is volgens GQ Magazine ’s werelds meest stijlvolle man. Als we naar zijn looks kijken, snappen we dat ook wel. De man brengt een oase van simpliciteit met een (heel groot) vleugje klasse en souplesse.

Wie is de man achter de looks?

De getalenteerde Hollywood-ster heeft in zijn jongere jaren gestudeerd aan de Universiteit van Berkeley en de Universiteit van Leeds. Uiteindelijk heeft hij zijn studie links laten liggen, en heeft hij sinds zijn vertoning als kapitein James T. Kirk de harten van menig vrouw veroverd. Daarna heeft hij de filmwereld blij gemaakt met verschijningen in Unstoppable en Star Trek. Als we kijken naar de transformatie van Pine, is dat sinds zijn rijs naar de faam in 2008 ook een behoorlijke geweest: zo kwam Chris eerst op de witte doeken met een kluizenaarsbaard, waarna hij nu uiteindelijk zijn authentieke stijl heeft gevonden.

Chris Pine’s twist op de Spruzzatura-stijl

En wat is die stijl dan precies? Nou, als we kijken naar de looks van Chris Pine dan kunnen we één ding meteen adviseren: hou het simpel. Het doet een beetje denken aan de Sprezzatura-stijl die we eerder al eens hebben doornemen: nonchalant, maar wel bewust. Dat heeft Chris Pine ook tot in de perfectie onder knie. Door een keertje vaker de knopen open te houden, de stropdas iets meer te laten waaien of casual met formeel te mengen kom je al een heel eind. En dat bewijst onze Hollywood-ster ook maar weer. Wij hebben een ware fotocollectie verzameld, waarin de stijl van Chris het beste naar voren komt. Zodat jij volgend jaar ook in de ranking meegenomen wordt als stijlvolste man van het jaar.

Source:
Bigstock
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…