Black Friday-steal: hier vind je de tofste sieraden voor mannen

Sieraden maken de man. Niet kleren, niet schoenen, nee: sieraden zijn nu key in je outfit. Als man kan je met accessoires jouw creativiteit tonen en je stijl een upgrade geven. Eén ding is daarbij zeker: de juiste accessoires hebben is essentieel. En Buddha to Buddha is de helpende hand die je zocht.

De stap om sieraden te dragen wordt nu nog makkelijker voor je. Dit jaar pakt het merk groots uit met Black Friday: je krijgt 30% korting op de tofste sieraden uit de collectie. Buddha to Buddha daagt je met de campagne #bebold uit om de beste versie van jezelf te worden. Daar houden we van.

Maak een bold move met Buddha to Buddha

Gedurfde keuzes, gedurfde uitspraken en een gedurfde kledingstijl is een onderdeel van je persoonlijkheid. Nu is het tijd om dat door te vertalen naar accessoires. Want je wil toch laten zien waar jij voor staat? Dat is de krachtige boodschap achter de #bebold campagne van Buddha.

, Black Friday-steal: hier vind je de tofste sieraden voor mannen

Puur, tot in de uitersten

Puurheid voert de boventoon in deze campagne. We zien graag puurheid in mensen terug, maar ook in sieraden. En dat is nu ook de normaalste zaak van de wereld voor jou. Vakmanschap is de kern van Buddha to Buddha. De collectie wordt ontworpen in Amsterdam, en met de handgemaakt op Bali. Dat doen ze met ontwerpers, ontwikkelaars en zilversmeden.

Die passie kan jij nu dragen. Deze Black Friday presenteren ze met trots hun collectie die je voor een zacht prijsje kan aanschaffen. Je kan het zien als het ultieme opstapje tot het dragen van sieraden. Een mooi begin van een man die zijn stijl steeds meer eigen maakt. Een bold move, dus.

In de collectie vind je toffe zegelringen, leren armbanden, stijlvolle hangers en nog veel meer. Check hier de juweeltjes uit de collectie.
 Tekst gaat verder onder foto’s.

 

, Black Friday-steal: hier vind je de tofste sieraden voor mannen

, Black Friday-steal: hier vind je de tofste sieraden voor mannen
Niet alle sieraden op deze foto behoren tot de Black Friday deals

Sieraden dragen, zo doe je dat

Sieraden zijn voor veel mannen nog een taboe. Zonde, want zoals aangegeven kan je jouw stijl meer eigen maken met zilverwerk. Wij zetten een aantal tips oprij voor het dragen van accessoires:

  • Grote pronkstukken mogen thuisblijven: Als je een ring draagt hoeft het niet gelijk een NFL-kampioensring te zijn.
  • Match jewellery: Herkenbaarheid en herhaling laten zien dat je het snapt.
  • Niet naar je hoofd stijgen: Er wordt vaak gedacht dat meer sieraden beter zijn. De waarheid is echter dat het soms gewoon te druk is. Minimalisme doet wonderen.
  • Persoonlijke betekenis: Je kan jouw accessoires verbinden aan speciale momenten. Zo geef je de sieraden een verhaal.
  • Afstemmen op de gelegenheid: Een sollicitatie vraagt om andere sieraden als een avond in de kroeg.

Buddha to Buddha gaat je met de Black-Friday-collectie helpen om deze tips in real life toe te passen. Dit is het moment voor een nieuwe stap.

, Black Friday-steal: hier vind je de tofste sieraden voor mannen
Niet alle sieraden op deze foto behoren tot de Black Friday deals
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Buddha to Buddha.