Het geheim van fashion: hier vind je alles wat een moderne man nodig heeft

CREDITS: BestSecret

Als moderne man ben je veel op zoek naar de ideale outfit. Soms struin je internet af naar de best deal en een andere keer zoek je een Italiaanse speciaalzaak voor een maatpak. Hoe je het ook wendt of keert, hier kan veel tijd in gaan zitten. Omdat je een échte man bent staat efficiëntie en tijd hoog op jouw lijstje. Het zou de ideale oplossing zijn als je alles op één plek kan vinden.

Wij hebben een secret spot gevonden: BestSecret. Het platform is een closed fashion community, waarvoor je uitgenodigd moet worden. Als je eenmaal een uitnodiging hebt ontvangen gaat er een wereld voor je open. Alle items – van kleding tot backpacks  – worden het hele jaar door aangeboden met 20 tot en met 80 procent korting. Je kan er kledingitems kopen zoals een kind snoep koopt in een winkel.

BestSecret: het best bewaarde geheim van fashion

Als je via BestSecret iets koopt dan heb je het gevoel alsof je goud in handen hebt. Het is namelijk niet zo dat je op Google een artikelnummer intikt en de goedkoopste uitzoekt. Voor deze exclusieve site krijg je een uitnodiging en moet je jezelf aanmelden.

BestSecret
Foto: BestSecret

Je bent special

Er zit een limiet aan het aantal uitnodigingen en er kan een wachtlijst ontstaan. BestSecret heeft een VIP-programma. Hoe trouwer je bent als klant, hoe meer privileges je krijgt. Voor elke euro die je uitgeeft krijg je namelijk punten. Daarmee unlock je de toegang tot speciale merken of krijg je extra voordeel.

Je kan het eigenlijk zien als een favoriete winkel waar je graag terugkomt. Je bouwt een speciale band op met een winkel of een verkoper in de loop der jaren. Iemand uit een kledingzaak weet wat jij graag draagt en laat jou speciaal voelen. BestSecret doet dat ook met privileges die een ander niet krijgt.

Wij hebben een uitnodiging ontvangen en dat privilege mogen we delen met jou. Hier kan je jezelf aanmelden. En vergeet niet: maak er gebruik van, want er zijn meer kapers op de kust.

Het complete plaatje

Zoals we eerder aangeven is het voor een man belangrijk als hij zijn kleren kan kopen onder één dak of op één website. Van streetwear tot casual en van klassieke derby’s tot chunky sneakers. Met meer dan 3000 merken in het assortiment kun je altijd slagen. Zo kun je gaan voor een iconische zonnebril van Tom Ford of een loose fit jeans van Levi’s. Het is de ideale plaats om als gentleman je outfit samen te stellen en jezelf ook nog eens speciaal te voelen.

De tijd dat je uren aan het zoeken bent naar één deal is voorbij. Een secret spot in de modewereld is op jou aan ’t wachten.

Foto’s: BestSecret

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BestSecret.