Atelier Munro laat coureur Nyck de Vries stijlvol scheuren in vintage Mini Moke

CREDITS: Mounir Raji

Tuurlijk: Nyck de Vries staat al een tijdje op je radar als Formule E-wereldkampioen, maar dit weekend maakt hij de stap naar het grote werk. Nyck gaat vrijdag debuteren voor Williams tijdens de GP van Spanje. Cool, alleen wij vinden deze stijlvolle shoot in een custom-made vintage Mini Moke misschien nog wel cooler.

Nyck de Vries scheurt in de stijl van Atelier Munro

De shoot heeft alles te maken met de stijl van Atelier Munro. De stijlbazen uit Amsterdam hebben als missie om mannen te helpen een garderobe die hun individuele karakter en smaak weerspiegelt. Nou, daar helpt deze actie zeker bij. De campagne is geschoten in het Zuid-Frankrijk, vlakbij Monaco, en laat zien wat stijl is. Voor de verandering laat Nyck zijn torenhoge pk’s een keer staan. Deze keer rijdt hij in een heerlijke Mini Moke uit ’87.

Aan de kustlijn draag je natuurlijk flexibele, gelaagde outfits die het reizen comfy maken. En je raadt het al: die outfits zijn van Atelier Munro. De collectie is samengesteld voor reizen in stijl, geïnspireerd op zijn dynamische leven en passie voor racen. Elk item uit de collectie van Nyck kan je nog helemaal naar jouw smaak aanpassen.

Nyck de Vries, Atelier Munro laat coureur Nyck de Vries stijlvol scheuren in vintage Mini Moke
Foto: Mounir Raji

Kleding voor Nyck

Is kleding dan belangrijk voor een racer? Ach ja, als we naar Hamilton kijken weten we het antwoord al… Maar goed, ook voor Nyck de Vries is het zéker van waarde om er goed uit te zien: “Someone once told me “Look good, feel good” and that always stuck with me. I think clothing is crucial to self-confidence.”

Om de collectie extra te vieren werkte Atelier Murno ook samen met het Zweedse merk Alstermo Bruk. De merken werkten samen om een stijlvolle koffer in beperkte oplage te creëren in marineblauw met zwarte accenten. Op de koffer vind je zilveren stickers op basis van zes racebanen waar Nyck tijdens zijn carrière overwinning pakte.

Benieuwd naar het hele verhaal van Nyck en de collectie? Check het hier.

Foto’s: Mounir Raji

LEES OOK