American Vintage brengt een ode aan de stijl van Barcelona

Aah, Barcelona. Nergens kun je zo lekker tapas eten en cervezas drinken als op de ongelijke straatstenen van de Catalaanse stad. Deze stad ademt freedom. En dat is precies waar kledingmerk American Vintage hun inspiratie vandaan heeft getoverd voor de nieuwe SS22-collectie.

American Vintage SS22-collectie

Spontaniteit. Vriendschap. Gemeenschap. Dat is waar de nieuwe items van American Vintage voor staan. Het gaat om nieuwe ontmoetingen, en die kan je nergens zo goed maken als in Barcelona. De items/stijlen zijn eenvoudig, maar juist daarom ijzersterk. Het geeft de items vrijheid. Precies zoals je dat ook in de stad ervaart.

Een begrip dat ook terug te vinden is in de materialen. Zomerse materialen zoals katoen en linnen komen bovendrijven, terwijl we de levendige kleuren en neutrale tinten laten zien dat de zomer voor de deur staat. De collectie is een aan de échte mensen. Dus ook aan ons, én aan jou.

Check de hele SS22-collectie op American Vintage.

, American Vintage brengt een ode aan de stijl van Barcelona

T-shirts

En ook in deze collectie ga je weer de beste T-shirts tegenkomen. Want als ze bij American Vintage ergens in uitblinken, dan is het in het maken van dit kledingitem. In 2005 richtte Michaël Azoulay het Franse merk op, en hij gaf de modewereld een nieuwe impuls door het essentiële kledingstuk opnieuw te interpreteren. Vandaag de dag zijn de T-shirts nog steeds toonaangevend: minimalisme komt hier samen met moderniteit.

Je kunt gaan voor een oversized T-shirt voor die street style look, of juist voor een casual look met een getailleerd T-shirt onder een blazer. Hier vind je de T-shirts die bij je passen.

, American Vintage brengt een ode aan de stijl van Barcelona

Essential white T-shirt

Eén van de iconen in de T-shirt-collectie is the essential white T-shirt. Het witte T-shirt is al sinds 2005 onderdeel van het merk en sindsdien zijn er héél veel ‘versleten’. In de positieve zin van het woord. Hij is er met een ronde of V-hals, met lange of korte mouwen én in verschillende materialen.

Nu is-ie verkrijgbaar in 60 versies. Zó belangrijk is the essential white T-shirt. Hij is onmisbaar. Tijdloos. En het is tijd voor jou om er ook eentje als second skin te dragen.

, American Vintage brengt een ode aan de stijl van Barcelona