Adidas & Gucci droppen weer heerlijke streetwear-collectie

CREDITS: Gucci

Adidas & Gucci bewezen met hun eerdere succesvolle samenwerkingen dat high-end fashion en sportswear een gouden combi zijn. En dus slaan ze wederom de handen ineen om weer de fashion wereld op zijn kop te zetten.

Hete lente en zomer met nieuwe collectie van adidas & Gucci

Ditmaal zijn het Italiaanse modehuis en het Duitse sportbedrijf dat van plan met een heerlijke lente- en zomercollectie voor het 2023 seizoen. En na het spotten van de eerste releases, kunnen we misschien wel stellen dat dit de dikste samenwerking is tussen de twee merken. Tot nu toe dan, want Gucci & adidas lijken samen nog veel meer in petto te hebben.

De collectie bestaat uit nieuwe kleding, maar ook nieuwe stappers. Met maar liefst elf verschillende schoenstijlen is er vast wel iets wat jouw hartje begeert. De adidas Gazelle keert hierbij terug in grijze, zwarte, groene en blauwe kleursamenstellingen. Alle Gazelle’s zijn daarbij voorzien met het kenmerkende patroon van Gucci. Tja, dan zijn je stappers opeens een heel stuk meer waard. Ook de ZX 8000 krijgt een nieuwe look en bovendien zijn er een drietal slippers verkrijgbaar in zwart-wit, bruin en fully transparante stijl.

Herkenbaarheid voert de boventoon

Voor ons is de roze nylon met een kwartrits in het midden van het jack toch wel het hoogtepunt van de collectie. Het item komt met co-branded details en ook nog eens shorts die naadloos aansluiten op de roze nylon. Daarnaast is er een heel dik groen trainingspak met het herkenbare Gucci-monogram dat volledig over het jack heen loopt. Naast het jack en het trainingspak, komen adidas & Gucci ook nog met een paar T-shirts waar ook de herkenbare symbolen van beide merken de boventoon voeren. Als kers op de taart komen beide merken nog met een aantal buckethats, handtassen en baseballpetten. Meer dan genoeg dikke items dus.

Wil je meer weten over de dikste fashion releases? Check het hier.