Maak kennis met de nieuwe VanMoof Electrified S2

CREDITS: VanMoof

We zien hem al een tijdje door de straten scheuren, de e-bike. Fietsen kost nagenoeg geen moeite meer! Maar veel van deze apparaten zijn niet echt aantrekkelijk voor het oog. Wij snappen dat je hier niet op gezien wil worden. Daarom zijn we op onderzoek uit gegaan en hebben een pareltje gevonden. Onze Amsterdamse vrienden van VanMoof hebben namelijk een hele toffe e-bike ontwikkeld!

Waarom VanMoof anders is dan anders

Bij VanMoof zijn ze enorm fan van de stedelijke omgevingen. De concrete jungle is hun speeltuin. Deze toffe e-bike van VanMoof is speciaal ontwikkeld voor de stad. Ze worden overigens allemaal zo gemaakt dat ze enorm duurzaam zijn en alle obstakels aan kunnen die de stad met zich meebrengt.

De fiets is naar eigen zeggen geboren in Amsterdam, fietshoofdstad van de wereld! Van New York tot aan Tokyo brengen ze mensen van A naar B!

Electrified S2, wat een toffe e-bike

Hun nieuwste model, genaamd de Electrified S2, is wederom een pareltje! De S2 is compleet anders dan elke e-bike die je tot nu toe hebt gezien. Hij zit namelijk vol met de laatste technologische hoogstandjes.

Met een compleet nieuwe motor heb jij meer bereik dan je voor mogelijk zou houden! Als je lekker in de economy mode gaat cruisen kun je maarliefst 150 kilometer fietsen met de nodige ondersteuning! Heb je wat meer haast? No problem! Je kan 60 kilometer lang op maximaal vermogen blijven vlammen! Nog niet snel genoeg? De speciale functie genaamd ’turbo boost’ schiet jij uit de startblokken bij ieder stoplicht.

Wie heeft er nou nog sleutels nodig? De VanMoof Electrified S2 zet je op slot met je smartphone of smartwatch! Een enorm vette feature die laat zien dat ook fietsen met de tijd meegaan.

toffe e-bike, Maak kennis met de nieuwe VanMoof Electrified S2

Dieven? What a joke!

Deze toffe e-bike is tot de tanden bewapend met anti-diefstal technologie. Dieven maken geen schijn van kans. Proberen ze het toch? Dan gaat er eerst een waarschuwen uit naar de dief. Zijn het doorzetters? Dan gaat er een enorm luid alarm af zodat iedereen in de buurt hoort dat ze je fiets proberen je jatten!

In het zeldzame geval dat ze hem dan toch meenemen schakelt de batterij zichzelf uit. Je koplamp gaat een S.O.S. signaal knipperen omdat iedereen morsecode kan lezen! En zodra de fiets als gestolen binnen komt in je app blijft hij zijn locatie delen zodat je hem snel terug kan halen!

toffe e-bike, Maak kennis met de nieuwe VanMoof Electrified S2

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…