Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints

CREDITS: Jessica Lewis
[a>powerkit_alert]In Coffee Joints nemen we je mee langs de tofste hotspots in Nederland om lekkere koffie te drinken. We zijn natuurlijk geen Italianen, maar damn af en toe kan een Nederlandse barista je zeker verrassen! Vandaag vertellen we je waar je de beste koffie in Arnhem vindt![/powerkit_alert]

Als je gezellig een dagje weg wilt, dan is Arnhem de place to be. De diversiteit aan parken in het gebied maakt het erg uitnodigend om te wandelen of te genieten van een picknick. Maar blijf niet te lang hangen, want Arnhem heeft zoveel meer te bieden. Als mode- en designstad bijvoorbeeld.  Met zijn beroemde modewijk, Modekwartier en de 7straatjes waar je goed kan shoppen. Daarnaast is Arnhem een stad met een rijke en veelbewogen geschiedenis. In een stad die zoveel te bieden heeft wil je natuurlijk even je rust kunnen pakken. Zo zijn er in Arnhem verschillende koffie hotspots waar je even de benen kan strekken. Welke koffieplekjes het beste zijn, hebben wij voor je uitgezocht.

De beste koffie in Arnhem

Mams Coffee & More

Mams is een gezellig cafétje waar je leuk kan zitten en kan genieten van een goede kop koffie. Je hebt veel koffie keuzes en maten van grootte, en andere lekkernijen. De zelfgemaakte gebakjes zijn er om je vingers bij op te eten, met name de red velvet cake. Hier ben je aan het goede adres als je wilt ontspannen in een relaxte sfeer. Zo is er een lounge, hoge stoelen met uitzicht naar buiten of gewoon aan een tafeltje. Er liggen spellen die je kunt spelen, maar je kan er ook ongestoord op je laptop werken. Kortom, zeker de moeite waard om eens een kopje koffie te drinken.

Arnhem, Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints
Mams Coffee & More

Brew2Cup

Brew2Cup is een plek die duidelijk gerund wordt door koffie liefhebbers. Dit zie je dan ook terug in de kwaliteit van hun brouwsels. Niet alleen beleef je de smaak van de koffie, maar ook de herkomst van de boon dat op een kaartje bij de koffie gepresenteerd wordt. Brew2Cup is gevestigd in een enorme kelder, die omgebouwd is tot een comfortabele ruimte. Naast dit stukje ondergronds Arnhem is er de gelegenheid om buiten of boven plaats te nemen. Hier moet je wezen als je even wilt bijtanken van alle hectiek van de stad.

Arnhem, Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints
Brew2Cup

Koffiehuis het Hemelrijk

Koffiehuis het Hemelrijk is een nostalgische plek dat verscholen ligt midden in het centrum van Arnhem. Je zou er zo voorbijlopen, maar wanneer je eenmaal het oude pand betreedt ontdek je hun prachtige binnentuin. Zei er iemand koffie? Ze bieden hier een ruime keuze aan speciale koffiedranken. Zo zijn er meer dan 15 koffiesoorten waaruit je kunt kiezen. Hier geniet je niet alleen van de heerlijke koffie, maar ook van een stukje historisch Arnhem.

Arnhem, Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints
Koffiehuis het Hemelrijk

Josephine Coffee

Josephine Coffee serveert een breed scala aan speciale koffies. Hier wordt niet zomaar een koffietje geschonken, maar de beste van Nederland. Ze hebben namelijk op de eerste plek gestaan in de koffietop100. Niet alleen de koffie, maar ook de gebakjes smaken overheerlijk. Alhoewel het een koffietentje is kun je er ook prima lunchen. Het menu bevat een aantal leuke en originele gerechten waarbij je zelf het type brood kunt kiezen. De gezellige, knusse inrichting maak het plaatje compleet.

Arnhem, Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints
Josephine Coffee

Coffeemania

Coffeemania is een koffiebar waar je je thuis voelt. Vanwege de heerlijke espresso, smakelijke lunch of huisgemaakte taarten, maar ook dankzij de sociale instelling van het bedrijf. Coffeemania is gevestigd in kantoorgebouw ”De Enk” te Arnhem en is tijdens kantooruren open. Ideaal voor een zakelijke afspraak of om in de lunchpauze even wat afstand te nemen van het werk onder het genot van een goede kop koffie en een lekkernij.

Arnhem, Hier kan je de beste koffie drinken in Arnhem | Coffee Joints
Coffeemania
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…